Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ženích (27) zutekal tesne pred svadbou: Ohrdnutá nevesta spravila gesto, ktoré nik nečakal

Svadba sa nekonala, no aspoň bezdomovci sa dobre najedli Zobraziť galériu (3)
Svadba sa nekonala, no aspoň bezdomovci sa dobre najedli (Zdroj: YouTube)

SACRAMENTO - Vďaka zrušenej svadbe sa viac ako deväťdesiat bezdomovcov a chudobných ľudí z Kalifornie dostalo na slávnostnú hostinu, ktorú rodina nevesty odmietla zrušiť, lebo za ňu už zaplatila. Žiaľ ohrdnutej ženy bol veľký, že radšej zostala doma, no jej matka ostala a vítala všetkých, ktorí využili jej veľkorysú ponuku.

Zo sobáša podľa amerických médi na poslednú chvíľu vycúval ženích Landon Borup. Matka nevesty Quinn Duanovej, Kari, uviedla, že nemohla uveriť tomu, že sa svadba, za ktorú už zaplatili 35 tisíc dolárov (30 tisíc eur), nebude konať. Po prekonaní prvotného šoku sa preto rozhodla, že víkendovú hostinu nakoniec usporiada a pozve na ňu do zarezervovaného honosného štvorhviezdičkového hotela v Sacramente miestnych bezdomovcov.

Landon a Quinn sa rozišli tesne pred svadbou
Zobraziť galériu (3)
Landon a Quinn sa rozišli tesne pred svadbou  (Zdroj: Facebook)

Ako prvá dorazila žena, ktorá žije v miestnej ubytovni. "V tú chvíľu som si pomyslela, že ak by bola jediná, ktorá by prišla, tak sa to vyplatilo," povedala Duanová. Medzi ďalšími návštevníkmi bol napríklad Rashad Abdullah s manželkou a piatimi deťmi, ktorý priznal, že len málokedy má jeho rodina tri jedlá denne.

Ženích (27) zutekal tesne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Rodina okrem svadby zaplatila už aj za medové týždne v stredoamerickom Belize. Na dovolenku nakoniec odletela odmietnutá nevesta spolu so svojou matkou.

Viac o téme: BezdomovciDobrý skutokKalifornia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu