Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opitá matka vypadla z idúceho auta: Chlapec (3) zázračne zachránil seba aj bračeka!

Taloa Fosterová
Taloa Fosterová (Zdroj: polícia)

WASHINGTON - Pohotová reakcia trojročného chlapca predišla možnej tragédii na štvorprúdovej ceste v americkom štáte Oklahoma. Keď jeho opitá matka odpadla od volantu, sám sa chopil riadenia a zrejme zachránil život sebe a rovnako starému súrodencovii. Ženu polícia zadržala a čelí obvineniu z ohrozenia bezpečnosti svojich detí, uviedla agentúra Reuters.

Mamu za VIDEO preklial celý svet: Čo to preboha strká do vane dieťatku, aby urobila bubliny?

Tridsaťtriročná Taloa Fosterová sa rozhodla vyraziť so svojimi dvojčatami v ich dodávke po ceste na vidieku pri obci Ada vzdialenej vyše 100 kilometrov od Oklahoma City. Matka však kvôli množstvu alkoholu v krvi nezvládla nielen držať volant, ale dokonca z vozidla vypadla. Jeden zo synov si potom stúpol na jej sedadlo v idúcom aute, chopil sa volantu a išiel s ním niekoľko sto metrov, než narazil do násypu pri kraji cesty. Žiadne z detí sa pri nehode nezranilo.

Keď sa neskôr polícia pýtala Fosterovej na dôvod, prečo opustila idúce vozidlo, žena odpovedala, že si jeden z chlapcov odopol bezpečnostný pás a ona sa otáčala, aby mu ho zapla, ale nezvládla situáciu.

Viac o téme: Taloa Fosterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu