Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Hrdinský rybár spravil niečo krásne: Obetoval sa a pomohol turistom v núdzi

(Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Thajský rybár pomohol v piatok nórskemu páru dostať sa z hlbokého bahna, v ktorom manželia uviazli pri fotografovaní vtákov v provincii Krabi. Situáciu, ktorá trvala štyri minúty, natočil amatér na kameru a video, ktoré je na serveri YouTube, videlo 2,1 milióna ľudí.

FOTO scény, ktorá dojala cestujúcich MHD: Študent sa voči mužovi zachoval neuveriteľne

Thajčan, o poznanie drobnejší než Nóri, sa najprv márne snažil oboch turistov vyslobodiť ťahaním z bahna. Nakoniec im odobral kameru a batoh a položil sa na brucho, aby po ňom mohli vystúpiť na pevnejšie miesto. Potom sa sám zdvihol a odkráčal naprieč bahnom k ​​svojej loďke.

Incident sa stal v piatok. Nóri si vzali kameru skoro ráno k ústiu rieky, aby filmovali vtáky. Bahno, do ktorého vstúpili, ale nebolo také pevné, ako sa im pôvodne zdalo, a začali sa rýchlo prepadať.

Všimol si ich stavebný robotník, ktorého thajské médiá identifikovali ako Čata Ubončinda, ktorý sa vracal domov z rybolovu. "Všetci Thajčania sú na vás hrdí, je to úžasné a netreba ďalších slov. Prial by som si, aby aj ostatní Thajčania mali také otvorené srdce," napísal na Facebooku Čatov spoluobčan Somčaj Uansakul.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu