Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hannah vypiekla s profesionálnym športovcom: Jej výraz bol na nezaplatenie!

Hannah s Emmanuelom poriadne vypiekla
Hannah s Emmanuelom poriadne vypiekla (Zdroj: Instagram)

VANCOUVER - Sociálne siete niekedy nie sú až také zbytočné, ako by sa mnohým zdalo. Potvrdiť to môžu Hannah Demonteová a Emmanuel Acho, ktorí sa prvýkrát stretli tento rok, a to práve vďaka Twitteru. Nejde o príbeh lásky, ale o obchod, a aký! Emmanuel je totiž špičkovým profesionálnym hráčom amerického futbalu a Hannah je iba „obyčajnou“ maturantkou. Ako a prečo sa teda stretli?

Hannah asi pred dvoma mesiacmi vyzvala Emmanuela cez Twitter, aby s ňou uzavrel stávku. Ponúkla mu, že ak bude mať hviezda Philadelphie Eagles 2000 retweetov, teda reakcií na svoj profil, pôjde s ňou na jej maturitný ples. Emmanuelovi sa to málilo, tak sa nakoniec dohodli na desiatich tisícoch. Ambicióznej a odhodlanej Hannah trvalo iba tri hodiny, kým si splnila sen!


Prečítajte si aj Beckham chce pomáhať deťom: Futbalová ikona má už aj charitatívny fond


Všetkých svojich priateľov poprosila, aby jej túto stávku pomohli vyhrať, takže Emmanuel musel ustúpiť. Ohromený tým, ako s ním Hannah vypiekla ju dokonca prekvapil na návšteve, aby ju formálne pozval na ples. Doniesol jej dres a potom sa vrátil späť na večerný zápas. Všetko zdokumentoval práve na sociálnej sieti, kde napísal slogan zo známej reklamy.

„Cesta z Texasu do Vancouveru = 500 dolárov. Dve noci v hoteli = 350 dolárov. Požičanie auta = 100 dolárov. Jej tvár, keď som ju v škole prekvapil = NA NEZAPLATENIE!“ opísal svoju návštevu Hannah Emmanuel. Hannah, samozrejme, uronila aj zopár sĺz šťastia. Obaja sa zároveň poučili, že si treba dať pozor, čo si prajeme a zároveň, všetko je možné, ak sa naozaj chce.

Hannah s Emmanuelom poriadne
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu