Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zákazník mu zmenil celý život: Šťastie čašníka zariadil jeden široký úsmev!

Brian žiari šťastím Zobraziť galériu (2)
Brian žiari šťastím (Zdroj: Facebook)

WICHITA – Všetci vieme, že starostlivosť o zuby je rozhodne finančne veľmi náročná záležitosť. V Spojených štátoch je bežné, že aj ľudia s dobrým zamestnaním majú zlé zuby len preto, že si ich opravu nemôžu dovoliť. Brian Maixner, slobodný otec z Kansasu, pracuje ako čašník. Všetci si už zvykli na jeho nedokonalý chrup, avšak teraz si budú musieť zvykať na dokonalé zuby. Ako je to možné?

„Bol som v šoku. Snažil som sa pokojne stáť pri ich stole, no rozplakal som sa,“ opisuje Brian chvíľu, kedy sa jeho život zmenil k lepšiemu. V reštaurácii, v ktorej pracuje, totiž dostal nedávno veľmi štedré prepitné, za ktoré si mohol dovoliť dať spraviť nový chrup.

Zákazník mu zmenil celý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

„Na Facebooku sa so mnou chce zrazu každý kamarátiť. Aj na ulici ma zastavuje veľa ľudí,“ hovorí šťastný Brian o svojom novom spoločenskom postavení. Brian mal problémy so zubami od detstva, zrejme preto mu neprekážalo usmievať sa na zákazníkov aj napriek svojmu očividnému nedostatku.


Prečítajte si aj Muž navštívil zubára po 10 rokoch: Takto vyzerá jeho chrup po tom, čo kašľal na hygienu!


„Len som sa na toho mladého muža pozrel a vedel som, že je nejako špeciálny,“ povedal o svojej motivácii pomôcť Brianovi Boettcher, ktorý mal v detstve takisto problémy so zubami. Brianovi dal prepitné v hodnote 25-tisíc dolárov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu