Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bežné zatýkanie sa zmenilo na boj o život: Previnilec policajta zachránil!

Jamal policajtovi, ktorý počas zatýkania dostal infarkt, zachránil život
Jamal policajtovi, ktorý počas zatýkania dostal infarkt, zachránil život (Zdroj: Twitter)

FORT LAUDERDALE – Človek sa ocitá v rôznych životných situáciách. Komplikovaný je aj príbeh iba 17-ročného Jamala Rutledga, ktorého ešte minulý rok v septembri zatkol policajný dôstojník Franklin Foulks (49). Osud však chcel, aby Jamal dostal šancu zmeniť svoj život k lepšiemu. Bolo to práve vtedy, keď priamo počas zatýkania Foulks dostal infarkt a mladý Jamal mu zachránil život.

Foulks toho dňa stál s mladíkom pred policajnou stanicou, náhle sa však zrútil na zem a chytil sa za prsia. Jamal rýchlo utekal k dverám a začal do nich kopať a kričať, aby upútal pozornosť Foulksových kolegov. Tí okamžite zavolali sanitku, no Foulksov stav bol natoľko zlý, že kolegovia Raymond Ketchmark a Robert Norvis museli použiť defibrilátor priamo na mieste.

Foulks bol nakoniec prevezený do nemocnice, kde lekári skonštatovali, že mladíkova pohotovosť a pomoc kolegov zo stanice mu zachránili život. Tento január všetkých ocenia na ceremoniály, kde by sa mal objaviť aj zotavujúci sa Foulks, aby osobne poďakoval svojim záchrancom. Jamalovi však sudca trest neodpustil, ešte nie je isté, či bude môcť prísť osobne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu