Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Policajt hrdinom: Mladú vodičku zachránil pred uhorením v aute

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ŠAHY – Šťastný koniec mala nehoda, ku ktorej došlo v pondelok 22. decembra medzi obcami Demandice a Sazdice. Mladá vodička tu havarovala so svojim osobným autom, v ktorom zostala zakliesnená. Jej vozidlo prevrátené v poli uvidel policajt z Obvodného oddelenia policajného zboru v Šahách, ktorý úsekom prechádzal v čase svojho voľna.

„Vozidlo bolo prevrátené na ľavej strane a mladá žena v ňom bola zakliesnená. Policajt okamžite dobehol k havarovanému autu otvoril poškodené dvere a vodičku z neho vytiahol. Žena neutrpela žiadne zranenia a policajtovi povedala, že nepotrebuje ani lekárske ošetrenie,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Ako dodala, vodička mala veľké šťastie, že policajt náhodou prechádzal okolo a vyslobodil ju včas, pretože krátko potom začalo auto horieť. „V tej chvíli si obaja uvedomili, čo všetko sa mohlo stať, keby sa muž zákona nezachoval duchaprítomne. Ten následne privolal hasičov, zastavil jeden jazdný pruh a čakal na príchod hliadky a záchranárov. Tí 21-ročnú Dominiku odviezli do nemocnice na ošetrenie,“ povedala Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu