Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Starenke trvalo 100 rokov, kým si splnila sen: VIDEO jedinečného okamihu!

Ruby prežila na svete 100 rokov, kým sa jej podarilo dostať sa k oceánu.
Ruby prežila na svete 100 rokov, kým sa jej podarilo dostať sa k oceánu. (Zdroj: YouTube)

ORANGE BEACH - Viacerí zrejme majú starých rodičov alebo rodičov, ktorí nikdy neboli pri mori. Niektorí po tom možno nikdy netúžili, no iní by za to dali takmer čokoľvek. To je prípad aj storočnej Ruby Holtovej z Tennessee, ktorej sa rodina rozhodla splniť tento nenáročný sen. Dojemné zábery z pláže, na ktorých sa do Rubynej tváre na chvíľku vrátil detský výraz, obleteli svet.

Ruby vychovala štyri deti, nikdy nemala čas ani peniaze na to, aby mohla ísť len tak na pláž. Tento mesiac sa jej ale splnilo prianie vidieť a cítiť oceán, deti ju zobrali k Mexickému zálivu. Prvá jej reakcia bola „Je to studené!“ a potom dodala, že nikdy nevidela niečo tak veľké ako oceán. Rodine pomohla aj nezisková organizácia, ktorá zabezpečila bezpečný do Perdido Beach Resort.

Všetko za zbúchalo veľmi rýchlo, rodina a priatelia chceli Ruby ukázať oceán skôr ako bude mať 101, čo bude v decembri. Jej cesta do Alabamy bola najdlhšia, akú vo svojom živote zažila. Postaviť sa do vody jej pomohli zdravotná sestra a dcéra. Keďže november je tento rok v Spojených štátoch skutočne studený, Ruby rýchlo zabalili do teplých prikrývok, no najviac ju zrejme zahrialo srdiečko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu