Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chlapec (12) vymyslel jednoduchý vynález, ktorý zachráni deti pred rozpáleným autom!

(Zdroj: YouTube)

TENNESSEE - Jednoduchý a pritom praktický vynález. Malému chlapcovi sa podarilo vymyslieť spôsob, aby rodičia nezabudli svoje malé ratolesti v rozhorúčenom aute. Posledné obdobie sa udiali dva prípady, kedy rodičia zabudli na deti v aute a oni to neprežili. Podobným nešťastným osudom by mohol byť koniec. Toto tomu má zabrániť!

Andrew (12) z amerického Tennessee vynašiel jednoudchý spôsob ako predísť obrovskej tragédii. Smrť v rozpálenom aute sa stala nedávno v Poľsku, kde otriasla celou krajinou. Podobný prípad sa stal tiež za veĺkou mlákou. Vtedy v rozhorúčenom aute prišlo o život malé batoľa.

Iba minulý rok zomrelo v rozpálených autách v USA až vyše štyri desiatky detí! Tento rok ich zomrelo zatiaľ 13.Tomuto má zabrániť tzv. EZ Baby Saver.

Jednoduchý koncept pozostáva zo šnúrky alebo gumičky, ktorá je priviazané o dvere vodiča a o detskú sedačku vzadu. Keď bude vodič z auta vystupovať, narazí do pásky, tá ho upozorní, že vzadu sa nachádza malé dieťa.

Tento vynález nepotrebuje ani patentovú ochranu. Po vzhliadnutí videa si taký môžete pripraviť okamžite. Možno si pomyslíte, že ide len o zbytočnú vec, ale keby to pomohlo zabrániť úmrtiu čo i len jednému detskému životu, bol by to úspech!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu