Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moment, ktorý vás rozplače: Na nevyliečiteľne choré dievčatko čakalo dojemné prekvapenie

Claire v objatí Snehulienky Zobraziť galériu (3)
Claire v objatí Snehulienky (Zdroj: YouTube)

DICKINSON - Vážne choré dievčatko z Texasu minulý týždeň prežilo jeden z najkrajších dní svojho života. Rodné mesto pre neho pripravilo neskutočné prekvapenie. Usporiadalo sprievod, ktorého účastníci boli oblečení ako postavičky z rozprávok od Walta Disneyho.

Päťročná Claire Lankfordová trpí vzácnou formou rakoviny, konkrétne rabdomyosarkómom (zhubný nádor, ktorý vyrastá z priečne pruhovaného svalu, pozn. red.). Neexistuje na ňu liek, tak sa lekári aspoň snažia zmierniť jej utrpenie.

Jej najväčším snom bolo stať sa princeznou. Minulú stredu sa jej splnil. Niekto zaklopal na dvere a keď otvorila, uvidela na prahu stáť Popolušku a Snehulienka. Dievčatko netušilo, čo sa deje. Rýchlo však pochopila. Cesta k domu bola totiž premenená na červený koberec, ktorý bol pokrytý lupeňmi ruží.

Otec Kevin, ktorý bol prezlečený za princa, dcérku vyniesol pomedzi roztlieskavačky k pristavenému bielemu koču, ktorý ju povozil po meste. Za nimi išiel sprievod priateľov Lankfordovcov a členov miestnej komunity a cestu lemovali stovky ďalších. To všetko v rámci "Princess Day", čiže Princeznovského dňa, ktorý bol zorganizovaný špeciálne pre Claire.

Moment, ktorý vás rozplače:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Moment, ktorý vás rozplače:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Chorú dievčinu nečakané prekvapenie neuveriteľne potešilo. "Nemôžem uveriť tomu, že sa ho zúčastnilo toľko ľudí, aby oslávilo moju dcéru. Dieťa, ktoré predtým vôbec nepoznali a napriek tomu nám pomohli jeho sen. Sme nesmierne vďační všetkým dobrým ľuďom za čo, čo spravili," povedala nadšene Clairina mama.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu