Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bridget (3) dostala najkrajší narodeninový darček na svete: Prekvapenie v obrovskej krabici!

Bridget rozbaľuje svoj darček Zobraziť galériu (3)
Bridget rozbaľuje svoj darček (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Na svete niet väčšej radosti, ako keď sa vám po dlhej dobe vráti milovaná osoba. O to väčšie je šťastie, keď vás dotyčná osoba nečakane prekvapí. Tento príbeh zažilo ešte len 3-ročné dievčatko Bridget zo Spojených štátov, ktorému sa vrátil otecko z vojnovej misie v Afganistane. Prekvapenie nebolo len také hocijaké. Otecko sa dievčatku vrátil rovno v darčekovom balení.

3-ročná Bridget dostala svoj životný darček. Otec Joshua Carr, zavesil video na YouTube a okamžite sa stalo hitom. Stretnutie je ešte zo septembra, ale nefalšovaná radosť je krásna. Veľký zabalený darček Bridget rozbaľuje, zatiaľ čo ju mama natáča. Krabica je pritom väčšia ako samotná oslávenkyňa.

Bridget (3) dostala najkrajší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Obrovská radosť nastane vo chvíli, keď zahodí všetko baliaci papier a otvára škatuľu. Nečakane z nej vyskočí jej otecko z čoho je Bridget neopísateľne nadšená. Ihneď mu skočí do náruče a objíme otecka. Po dlhom odlúčení je toto stretnutie pre ňu zatiaľ najväčší darček v živote.

Pred tým sa jej ešte mama Chloe pýta, či si je istá, že to nie je bicykel. Nadšenie malej Bridget je badateľné, najmä keď zbadá svojho otca, ktorý zakričí: „Všetko najlepšie k narodeninám!“

Dojemná chvíľku po celý čas natáča matka, ktorá je šťastná, že sa manžel a otecko v jednej osobe, vrátil späť z Afganistanu. Viac ako milión prehratí svedčí o tom, že takéto prekvapivé chvíľky má asi každý veľmi rád. Stačí si prečítať komentáre pod videom a zistíte, že toto video potešilo mnoho divákov po celom svete.

Otecko je pre dcérku najväčším prekvapením
Zobraziť galériu (3)
Otecko je pre dcérku najväčším prekvapením  (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu