Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vodič autobusu hrdinom: Dojemné VIDEO, ako zachránil ženu, ktorá sa chcela zabiť!

Darnell pomáha dievčine preliezť plot Zobraziť galériu (2)
Darnell pomáha dievčine preliezť plot (Zdroj: YouTube)

BUFFALO - Vodič autobusu z amerického štátu New York sa stal hrdinom po tom, ako zachránil mladú ženu, ktorá chcela spáchať samovraždu. Keď išiel po moste, všimol si, že stojí za zábradlím. Neváhal a okamžite začal konať.

Tridsaťsedemročný Darnell Barton bol obyčajný vodič, ktorý vozil deti do a zo školy. Dnes ho pozná celá Amerika. Pomohol totiž zachrániť život jednej zúfalej žene, ktorá si ho chcela vziať.

Pred dvoma týždňami viezol študentov strednej školy McKinley High School, keď si zrazu všimol, že za ochranným zábradlím na moste, po ktorom išli, stojí žena. Zastavil a spýtal sa jej, či je v poriadku. Očividne nebola. Darnell teda privolal pomoc, na ktorej príchod ale nečakal. Vystúpil z autobusu a prehovoril dievčinu, aby neskočila. Potom jej pomohol preliezť do bezpečia a nakoniec si sadol ku nej na chodník, aby ju upokojil. Keby nezareagoval, žena by skočila.

Vodič autobusu hrdinom: Dojemné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Barton sa napriek uznaniu zo strany svojho okolia ako hrdina necíti. "Asi to tak malo byť. Mal som tam v osudný moment byť, aby som jej pomohol," povedal miestnym médiám. "Darnell to nikomu nepovedal, ale keď sa vrátil späť do autobusu, aby pokračoval v ceste, študenti ho za jeho skutok odmenili obrovským potleskom. Je strašne skromný a pokorný," dodal hovorca prepravnej spoločnosti, pre ktorú sympatický Američan pracuje.

Vodič zachránil ženu pred samovraždou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu