Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tínedžerka (14) dostala geniálny nápad a zachránila rodinu pred bankrotom!

Danielle a Noelle Waltersové Zobraziť galériu (3)
Danielle a Noelle Waltersové (Zdroj: Facebook)

HARTFORD - Štrnásťročná Danielle Waltersová spolu s mamou a ďalšími súrodencami ešte nedávno čelila hrozbe, že sa z nich stanú bezdomovci. Lenže potom dostala spásonosný nápad, ktorým pomohla zachrániť rodinný biznis. Ten sa rozbehol takým neuveriteľným tempom, že ženám normálne došli zásoby.

Noelle Waltersovú z Connecticutu pred časom vyhodili z banky, v ktorej pracovala. Lenže účty bolo treba platiť aj naďalej, takže sa úspory stihli minúť skôr než by človek napočítal do desať. Hrozilo dokonca, že rodina príde o dom. Danielle nakoniec vymyslela spôsob, ako sa z tejto šľamastiky dostať. Rozhodla sa podporiť rodinný podnik, ktorý jej mama prevádzkovala vo voľnom čase.

Suffield Sundries je malá spoločnosť, ktorá predáva sviečky, mydlá a telové spreje. Biznis však nešiel tak, ako si to štvornásobná matka predstavovala, a tak jej dcéra zverejnila na sociálnej sieti Tumblr dojemnú prosbu. Píše sa v nej: "Moja mama prišla o prácu, nevlastný otec sa od nás odsťahoval a my nemáme dostatok peňazí na to, aby sme mohli zostať bývať tam, kde bývame teraz. Chcem mame pomôcť, aby jej firma začala viac prosperovať. Pošlite prosím tento odkaz ďalej a ak chcete, niečo si od nás kúpte."

Tínedžerka (14) dostala geniálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Netrvalo dlho a ozvali sa prví záujemcovia. A každým dňom pribúdali ďalší. Už po týždni sa vypredala celá zásoba dvesto mydiel, čo však ani zďaleka nestačilo na uspokojenie dopytu. Firme sa teraz vďaka dobrým ľuďom darí tak dobre, ako nikdy predtým.

Tínedžerka (14) dostala geniálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Ešte stále sme v šoku z toho, ako sa to celé rozbehlo. Toľko objednávok sme v živote nemali. S dcérou sme na seba pozerali a nestačili sa diviť," povedala Noelle, ktorá o Dannielinom počine dopredu vôbec netušila, v rozhovore pre portál dailydot.com. "Som nesmierne vďačná za podporu a láskavosť, ktorej sa nám od ľudí dostalo," dodala podnikateľka, ktorá si chce napriek úspechu so Suffield Sundries nájsť aj normálnu prácu na plný úväzok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu