Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dvojnásobná radosť: Mladík (29) sa vyliečil z rakoviny a prvýkrát objal synčeka!

Calvin drží malého Cohena Zobraziť galériu (2)
Calvin drží malého Cohena (Zdroj: telegraph.co.uk)

HULL - Nemôže byť šťastnejší! Calvin Innes z anglického grófstva East Yorkshire nielenže porazil rakovinu, ale konečne môže po prvýkrát objať svojho malého synčeka. Doteraz tak totiž nemohol urobiť kvôli tomu, že bol podľa lekárov kvôli liekom príliš "rádioaktívny".

Dvadsaťdeväťročnému ilustrátorovi knižiek diagnostikovali v júni, len dva týždne pred narodením prvého potomka, rakovinu štítnej žľazy. Okamžite podstúpil operáciu, počas ktorej mu odstránili nádor.

Dvojnásobná radosť: Mladík (29)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: telegraph.co.uk)

Lenže tým sa liečba neskončila. Lekári mladíkovi naordinovali farmakoterapiu, ktorá zahŕňa denné užívanie viacerých liekov zabraňujúcich šíreniu rakoviny. Medzi tie patrí aj rádioaktívny jód, ktorý spôsobuje, že aj pacienti sa stávajú rádioaktívnymi. Keďže Calvin z tohto dôvodu mohol ohroziť zdravie či dokonca život svojho synčeka Cohena, mal zakázané prísť s ním do priameho kontaktu.

"Tri týždne som si ho nemohol pochovať. Nesmel som ho zdvihnúť, nakŕmiť, vymeniť mu plienky, ani sa s ním pohrať. Bolo to hrozné obdobie, pretože som sa musel pozerať na to, ako moja žena Kali robí všetky tieto veci sama a ja som jej nemohol pomôcť," povedal.

Lenže tomu je už našťastie koniec. Calvin sa uzdravil a mohol tak Cohena po prvý raz podržať v náručí.

Dvojnásobná radosť: Mladík (29)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: telegraph.co.uk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu