Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vykročme v ružových papučiach správnym smerom

Vykročme v ružových papučiach správnym smerom
Vykročme v ružových papučiach správnym smerom

18. mája 2013 so začiatkom o 14:00 hodine na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave organizujeme akciu, ktorou sa snažíme priblížiť ochorenie sclerosis multiplex širokej verejnosti a ukázať, ako sa dá žiť v koži pacienta s týmto ochorením.

Na námestí bude špeciálny oblek, ktorý imituje ochorenie. Oblečenie bude k dispozícii každému, kto preukáže odvahu vyskúšať si, aké to je, žiť s týmto ochorením. Svoju odvahu sa chystajú vyskúšať aj traja bývali generálni riaditelia sekcie zdravie MZ SR.

Na námestí bude aj dvojmetrový anjel, ktorého sme uplietli z papiera spoločne s Českými motalinkami, aby sme dokázali dať každému kus nadeje. Aby si mohli všetci pacienti svoje boliestky skryt pod krídla anjela. K dispozícii budú aj menší anjeli, ktorých si bude možné zakúpiť. Aby si tak všetci mohli zobrať svoju nádej do svojich domovov.

Spoločnou myšlienkou akcie je: vykročme v ružových papučiach správnym smerom. Podporiť nás prídu aj ďalšie občianske združenia.

K dispozícii budú ružové papuče pre všetkých SM pacientov, ktorí sa akcie zúčastnia. Ostatní si budú môcť papuče aj so šibalskými očami a prekrásnym úsmevom zakúpiť.

Na námestí možné si zakúpiť aj tričká v bielej alebo šedej farbe s prekrásnymi papučami na tričkách.

A kto by chcel radšej odznaky s papučkami, tak si bude môcť zakúpiť aj tie.

Všetky takto získané financie budú následne použité na zabezpečenie otvorenia denného mobilného stacionára.

Program na námestí bude veľmi zaujímavý, napríklad Gipsy Cave a hlavným bodom programu bude vystúpenie hudobnej skupiny „kochanski“.

Viac na www.nadej.net

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu