Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Apokalyptické orgie: V tomto hoteli sa ku koncu sveta presexujú!

Hotel Balasevic
Hotel Balasevic (Zdroj: europics.at )

RTANJ - Hostia v mystickom horskom hoteli sa zúfalo snažia vyhnúť apokalypse, ktorú vraj predpovedal mayský kalendár. Ako sa však zdá, možno vážne pocítia "pohyby zeme", ale skôr vďaka mocnému afrodiziaku, ktoré sa tu varí z listov miestnych rastlín.

Personál v hoteli Balasevic, ktorý sa nachádza na srbskej hore Rtanj, je zaplavený žiadosťami o ubytovanie od ľudí, ktorí si myslia, že magická aura miesta ich ochráni pred blížiacou sa apokalypsou. Tí, ktorí mali to šťastie, že sa im ušla izba, sa môžu tešiť na "veľký tresk". "Budeme ponúkať všetkým hosťom náš jedinečný Rtanj čaj, ktorý je vyrobený z bylín pozbieraných na hore. Ide o osvedčené a mocné afrodiziakum. Takže ak skutočne príde koniec sveta, je možné, že im to nebude pripadať ako katastrofa," uviedol hovorca hotela.

Podľa vyznávačov kultu konca sveta hora Rtanj obsahuje mimozemskú pyramídu, ktorú tu cudzinci zanechali pred tisíc rokmi. Údajne má slúžiť ako ochranný štít pre prípad apokalypsy. Bezradní úradníci cestovného ruchu to však nevidia tak optimisticky. Sú skor ohromení počtom návštevníkov, ktorí ponúkajú rodinám až cca 1750 eur, aby sa odsťahovali z ich domov na hore len na jednu noc.

"Ľudia vyzerajú byť v slepej panike," povedala turistická sprievodkyňa Jasmina Milenovicová miestnym médiám. Personál hotela Balasevic uviedol, že boli plne obsadení už pred týždňami. "Za jeden deň sme mali 500 ľudí, ktorí sa snažili rezervovať si izbu. Chcú si priviesť celé rodiny," povedal manažér Obrad Blecic.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu