Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tibetskí mnísi predpovedajú: Pred koncom sveta nás zachránia mimozemšťania!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: prufon.net)

BRATISLAVA - Dátum, ktorý u mnohých ľudí budí veľké obavy, sa nezadržateľne blíži. Tibetskí mnísi tvrdia, že toľko spomínaná apokalypsa sa skutočne dostaví, a že nás pred ňou môžu zachrániť iba mimozemšťania.

Už onedlho sa po 5125 rokoch skončí mayský kalendár, čo je podľa niektorých znamenie o blížiacom sa konci. Zničenie Zeme predpovedali  aj tibetskí mnísi, ktorí zároveň uviedli, že poznajú spôsob, ako sa môže ľudstvo zachrániť. Na poslednú chvíľu nám vraj pomôžu návštevníci z vesmíru, ktorí nás neustále pozorujú.

Táto predpoveď pochádza z niekoľkých tibetských chrámov a odtajnená bola ešte v roku 2004. Svet podľa mníchov smeruje k zániku od roku 2010, napísal portál tn.cz.

Tisíce ľudí podliehajú v súvislosti s 21. decembrom panike a snažia sa nájsť miesto, kde by prípadnú apokalypsu mohli prežiť. Niektorí z nich sú presvedčení, že je ním francúzsky vrch Pic de Bugarach. Z hory údajne už dlhodobo vychádza zvláštne magnetické vlnenie, čo si ľudia vysvetľujú tak, že sa tam nachádza mimozemská základňa so vstupom do iného sveta, na ktorej má čoskoro pristáť kozmická loď.

Miestne úrady na horu z obavy, že ju do budúceho piatku zaplaví množstvo ľudí očakávajúcich prílet akejsi novodobej Noemovej archy, zakázali prístup.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu