Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čo čaká Slovensko v roku 2013: Ďalšia katastrofa v Tatrách!

Slovensko v budúcom roku čakajú dve veľké udalosti
Slovensko v budúcom roku čakajú dve veľké udalosti (Zdroj: SITA, Topky)

BRATISLAVA - Už zajtra sa začína rok 2013, ktorý do našich životov prinesie nové radosti aj starosti. Topky zaujímalo, aký osud v nasledujúcich mesiacoch čaká Slovensko. Informácie, ktoré sme sa dozvedeli, nás veru veľmi nepotešili. Naša pýcha - Vysoké a Nízke Tatry, majú totiž opäť čeliť katastrofe.

Bude sa história opakovať? To je otázka, ktorá sa vynára v súvislosti s predpoveďou, ktorú Topkám poskytol Jozef Bukai. Uviedol, že v novom roku postihne naše veľhory ďalšia pohroma podobného rozsahu ako tá, ktorá ich spustošila v novembri 2004. "Tatry čaká vážnejšia katastrofa. Nie je však jasné, či bude prírodná alebo či ju vyvolá človek."

Veľké veci sa údajne udejú aj v slovenskej metropole. Podľa Bukaia sa v nej bude konať veľká demonštrácia, ktorá povedie k pozitívnej zmene. "Bratislavu čakajú veľké zmeny, ktoré budú vyvolané masovým protestom. Mesto sa začne ešte viac rozrastať a zväčšovať," podotkol s tým, že inak čaká Slovensko vcelku dobrý a pokojný rok.

Ďalšie slová však znejú priam hrozivo. Veštec totiž poznamenal, že jedna z dominánt hlavného mesta, reštaurácia umiestnená na vrchole Nového mosta, zmizne. "Pýchu Bratislavy, reštauráciu UFO, už v ďalekej budúcnosti nevidím. Postará sa o to človek. Naskakuje mi z toho husia koža," uzatvára Bukai.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu