Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jasnovidec hovorí o osude Slovenska v roku 2015: Podarí sa nám veľmi výnimočná vec!

Jozef Bukai Zobraziť galériu (2)
Jozef Bukai (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Známy slovenský jasnovidec a liečiteľ Jozef Bukai Topkám prezradil, ako sa bude Slovensku dariť v novom roku. Ak spojíme sily dohromady, všetko dobre dopadne!

Slovensko čaká podľa Jozefa Bukaia vcelku dobrý rok napriek tomu, že celý svet bude ako na ihlách z hroziaceho vojnového konfliktu. „Budeme sa obávať tretej svetovej vojny!“ upozorňuje jasnovidec a dodáva, že „konflikt utíši dáma nižšieho vzrastu, veľká svojou diplomaciou a slovom.“ Bližšie však neprezradil, ktorá dáma drží v rukách žezlo osudu.

Hoci bude celý svet v napätí, Slováci budú mať aj dôvod na radosť. „Podarí sa nám veľmi výnimočná vec,“ upozornil Jozef Bukai a priblížil, že by mohlo ísť práve o zmiernenie nejakého konfliktu. „Nové príležitosti, ktoré nám otvoria dvere do sveta, nás čakajú začiatkom leta,“ povedal na margo pozitívneho roka pre Slovákov.

Jasnovidec hovorí o osude
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Potrápi nás aj prírodná katastrofa

Tento rok by sme mali my Slováci držať spolu. „Čaká nás akási menšia prírodná katastrofa, ale vďaka tomu, že sme silný národ, zvládneme aj toto,“ povedal o svojich víziách slovenský veštec.

„Slovensku a vôbec celému svetu želám mier, dostatok pitnej vody a jedla. A samozrejme, lásku,“ uzavrel jasnovidec svoju novoročnú predpoveď pre Slovensko.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu