Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozkošné VIDEÁ detičiek, ktoré pobavia a vyčaria úsmev!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube, topky.sk)

BRATISLAVA - Sú zlaté, múdre, vtipné, tvrdohlavé a talentované. Presne takými prívlastkami by sa dali označiť deti z nasledujúcich videí, ktoré vás dokázali pobaviť alebo priviesť do úžasu svojimi schopnosťami v roku 2012. Snáď aj ten nasledujúci bude bohatý na podobné okamihy, kedy pocítime, že svet je o niečo lepší a že z každodenných strastí si nemusíme robiť až takú ťažkú hlavu.

1. Hudobný zázrak: Dievčatko (8) hrá na gitare úplne božsky

Malá Zoe Thomsonová z britského Thatchamu sa stala vďaka svojmu hudobnému nadaniu hviezdou YouTube. Jej videá si už pozreli milióny divákov a treba uznať, že je naozaj gitarový talent. Jej príspevok z januára o tom opäť raz všetkých presvedčil.

2. Športová senzácia: České batoľa hrá ping-pong a smečuje ako profík

Batoľa z anglického mesta Plymouth, ktoré má české korene, sa naučilo hrať stolný tenis skôr ako hovoriť. Zábery dieťaťa so smrtiacim forehandom, ktoré obleteli v marci svet, boli pôvodne natočené pre prarodičov z Prahy.

3. Rozkošné: Dievčatko (2) spieva Adele a je to hit

Talentované batoľa sa stalo v marci hviezdou YouTube vďaka on-line klipu, ktorý uverejnila jeho matka. Pieseň Someone Like You od Adele si zjavne našla cestu aj k tým najmenším milovníkom hudby. Makena Fedoricková z Kanady sa jemným hláskom snaží spievať pre ňu zatiaľ komplikovaný text, ale aj tak jej to ide perfektne.

4.  Zimné pobavenie: Chlapček "si schrupol" na lyžiach

Stráviť deň na svahu je únavné aj pre dospelého, nieto ešte pre malé dieťa. Presvedčil sa o tom aj chlapček Bode, ktorý zaspal priamo v kompletnom lyžiarskom vybavení. Jeho rodine tak do albumu pribudlo rozkošné video, s ktorým sa neváhala v apríli podeliť na internete.

5. Neskutočné: Dieťa (2) v plienkach zmáklo horolezeckú stenu

Iba 22-mesačné dievčatko z Bendu v americkom štáte Oregon zvládlo vyliezť na horolezeckú stenu, a to v rekordnom čase. Batoľa, ktoré malo na sebe iba plienku, sa v apríli šplhalo po stene ako pavúk a zhodilo všetky hračky, ktoré malo pre motiváciu na ceste.

6. Komické: Práve narodená dcérka ukázala ockovi prostredník

Šťastný otecko sa krátko po pôrode tešil, ako si natočí svojho spiaceho drobca a urobí skvelé rodinné video. Dcérke sa však podaril vtipný kúsok, keď mu rovno do kamery ukázala čosi, čo dospelí považujú za veľmi vulgárne.

7. Družička zabodovala: Schrupla si priamo pred oltárom

Svadobné obrady dokážu byť nudné a zdĺhavé hlavne pre deti, ktoré ešte nechápu ich dôležitosť a majú úplne iné priority. Presvedčili sa o tom aj v americkom štáte Kentucky, kde sa malá družička rozhodla počas ceremónie pospať si a uložila sa rovno na schodoch pred oltárom.

8. Roztomilé: Ročné dvojičky trsajú na ockovu hru na gitare

Na internete sa už objavili stovky videí ašpirujúcich na najroztomilejšiu nahrávku roka. Spomedzi nich však predsa len jedno vyčnieva. Zachytáva ani nie ročné dvojičky, ako sa radujú, keď ich otec začne hrať na gitaru. Video bolo umiestnené na portál Youtube začiatkom augusta a doteraz si ho pozrelo vyše 13 miliónov divákov.

9. Výchova už odmala: Sestra (4) prehovorila bratovi (2) do duše

Rodičia Delilah O'Donoghueovej z britského Balsall Commonu môžu byť na svoju dcérku hrdí. Už v naozaj mladom veku si osvojila zásady dobrej výchovy a s radosťou ich prenáša aj na svojho mladšieho brata Gabriela. Keď sa chlapec správal nepekne na detskom ihrisku, prehovorila mu do duše. Video, ktoré túto scénku zachytáva, sa stalo na YouTube hitom v októbri.

10. Nástupca Bruce Leeho: Dieťa ako drsný bojovník ovláda kung-fu

Drobec v žltej súprave pripomínajúcej odev Bruce Leeho si to rozdá v drsnom zápase s plyšovým drakom a poriadne mu naloží. Aj keď v tomto prípade mu trochu pomohol jeho kreatívny otecko filmár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu