Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Unikátny záber hitom internetu: Pri pôrode sa stalo niečo neskutočné!

(Zdroj: Facebook)

GLENDALE - Ohromná fotografia zachytávajúca okamih, kedy sa novonarodené dieťa vynorí z matkinho tela, sa stala jedným z prvých virálnych hitov roku 2013. Vďaka Facebooku a následnej medializácii vzhliadli prst malej Neveah, ktorá chytila lekára pri cisárskom reze za prst, už desaťtisíce divákov.

Alicia Atkinsová z Glendale v Arizone porodila dcéru Nevaeh (obrátene Heaven, čiže nebo) cisárskym rezom 9. októbra 2012 a jej manžel Randy mal to šťastie, že zvečnil tento úžasný vznik zrodu nového života fotoaparátom.

"Doktor ma zavolal a povedal:" Hej, ona chytila ​​môj prst"," povedal Randy pre 3TV News. "Tak som bežal tam, stlačil spúšť a zostal v nemom úžase pri pohľade naň. Bol to úžasný obraz."

Alicia, ktorá je profesionálna fotografka a má aj vlastný ateliér, zverejnila záber 26. decembra na spoločnej rodinnej facebookovej stránke a napísala: "Bolo to pred 10 týždňami, keď som mala cisársky rez a dcérka sa vystrčila z môjho brucha a chytila doktora Sawyaera za prst a môj manžel zachytil ten zvláštny okamih."

Na jej prekvapenie sa fotografia dostala do pozornosti verejnosti a získala viac ako 1800 lajkov, vyše 500 zdielaní a 260 komentárov. "Nemysleli sme si, že budeme mať takú pozitívnu spätnú väzbu. Mysleli sme, že bude viac negatívna, typu, že je to nechutné," uviedla Alicia povedala KTVK. Informoval britský denník Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu