Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kristína Farkašová má nového človiečika

Kniha Som nový človiečik PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Som nový človiečik

Najkrajší darček pre začínajúci život.

Takto opisuje Kristína Farkašová svoju tretiu knižku s názvom Som nový človiečik.
Je to špeciálny zápisníček pre vášho nového človiečika, z ktorého mu môžete vytvoriť naozajstnú knižku. O ňom, o vás, o krásach, kruhoch pod očami či o počte nočných vstávaní. Je to nežná, vtipná, dojímavá záležitosť, aká samotnej autorke (ktorá, ako iste viete, je mama) chýbala na trhu.

Bez gýčov a fotiek spiacich detičiek, ktoré s realitou nemajú veľa spoločného, prichádza na trh knižka, ktorá bude pre vášho nového človiečika celoživotným bohatstvom. Autorka od vás nechce žiadne dlhé vypisovačky ani slohové práce, takže sa nemusíte báť, že sa na materskej narobíte ešte viac. Stačí zaškrtnúť, zakrúžkovať, kde-tu dodať slovko a všetky krásy sveta ukryť do jednej knižky v slávnostnej škatuľke, na ktorú dokonca môžete špeciálnymi nálepkami napísať meno malého človiečika.

 „Toto je môj tretí knižkový pôrod, no tentoraz ide o pôrod pre veľa malých človiečikov,“ vysvetľuje s úsmevom Kristína Farkašová, ktorú si desaťtisíce mamičiek obľúbili aj vďaka jej knižkám Som mama a Stále som mama.

Som nový človiečik je podľa nej knižka ideálna pre tých najnovších človiečikov J. Najmä tých, ktorí potrebujú do svojho života vedieť začiatok ich príbehu. Ten si logicky kvôli maličkosti svojej maličkosti nebudú pamätať.
Preto je knižka Som nový človiečik naozaj jednoduchá.
Ponúka množstvo vtipných, veselých i zúfalých možností na odškrtávanie.
Je to zápisníček, aký Kristíne na trhu chýbal. Jednoduchý, vtipný, negýčový, dojímavý a taký osobný. Darček v elegantnej škatuľke, v ktorej ho môžete mať vystavený na čestnom mieste na poličke.

„Že nemáte nového človiečika?“ mávne rukou Kristína Farkašová. „Nevadí, knižku Som nový človiečik si môžete vytvoriť aj spätne. Ja napríklad už dnes viem, že ju darujem svojim rodičom. Pretože aj ja chcem vedieť začiatok svojho príbehu. Milí noví človiečikovia, nech sa vám pekne číta, keď budete veľkí.“

Prečítajte si úvodné riadky z knižky Som nový človiečik:

 Milý nový človiečik. Je jedno, či si dievčatko, alebo chlapček. Si skrátka malinký človiečik, ktorý prišiel na tento svet, aby mu bolo dobre.
Toto je knižka pre teba. Napísala som ju tak trochu ja, ale hlavne tvoji rodičia či niekto z rodiny. Ja som len načrtla zopár pomôcok, aby sa úplne neuštvali, lebo ak ti mám takto otvorene povedať pravdu, rodič to vôbec nemá ľahké. Niežeby to mal ťažké, ale ľahké tieto situácie rozhodne nie sú. Už len niekoho tak veľmi ľúbiť, že sa s ním rozhodneš splodiť nového človiečika, vyžaduje veľa času, lásky, trpezlivosti a kadečoho. Nehovoriac o tom, keď sa ten človiečik, čiže ty, skutočne narodí.
Rodičia majú kopu iných úloh a povinností (ako napríklad tuľkanie sa s tebou), ako ti vypisovať tvoju rozkošnícku osobnú knižku. Len niektorým rodičom preplo z lásky natoľko, že napísali o svojich deťoch knižku. Napríklad mne. Ja som napísala rovno dve a ako som si v nich tak minule listovala, prišlo mi skutočne fér, aby aj ostané deti mali knižku o sebe, aby všetko dôležité, čo sa na začiatku ich života udialo, mali zaznamenané.
A toto je ona. Tvoja knižka, milý nový človiečik. Zachytáva tvoj vznik, tvoje narodenie, tvoj prvý rok života (či aj čosi navyše). Všetko to, či si asi nebudeš pamätať, keď vyrastieš. Preto to tu budeš mať spísané.
Vitaj medzi nami, buď zdravý, šťastný, obklopený láskou, nehou, rodičmi, ktorí sa viac smejú ako potia, a dobrou literatúrou, ktorú ti práve títo tvoji najvzácnejší veľkí človiečikovia napíšu.
S pozdravom Kiki (tá pani, čo napísala tie dve knižky o deťoch a túto vymyslela pre teba)

Kniha Som nový človiečik sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber prostredníctvom služby Zásielkovňa je možný až na 101 pobočkách po celej SR. Do 18. decembra OSOBNÝ ODBER aj v KOŠIACIACH ZADARMO >>

Viac o téme: Kniha Som nový človiečik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu