Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šlabikáre šťastia: Vnímame iba to, čo sme pripravení vnímať

PR článok Zobraziť galériu (5)

Snívajme, prosme, príjmajme a ďakujme. Tu a teraz. Niet krajšej cesty... Rozhliadnime sa, na cestu sebapremeny cez sebapoznanie a objavenie súvislostí.

Knihy Šlabikár šťastia , Šlabikár šťastia 2, Šlabikár šťastia 3 sú návodom a cestou pozitívnej motivácie. Nerobte podľa nich nič, čo by nebolo v súlade s vašou dušou. Zoberte si len to, čo vám bude vyhovovať. Ak to bude čo i len jedna veta, mali ste na tieto knihy natrafiť.

Pavel ,,Hirax´´ Baričák, obyčajná zázračná ľudská duša, tak ako my všetci, vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie k znovuobjaveniu samých seba a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosť za svoje činy a opustí súčasný Matrix - tak nazýva systém v ktorom žijeme, ktorý sa nedá chytiť rukami, dá sa iba postrehnúť mysľou.

Snaží sa všestranne odpovedať prečo sa človeku neplní to, po čom túži, prízvukuje dôležitosť vďačnosti, sebaodpustenia, zastavenia prehnaného ospravedlňovania , sebaobviňovania  a príčiny rodenia sa strachov v človeku. Upriami na dôležitosť komunikácie, eliminovanie sporov a hádok, pochopenie, prečo si človek priťahuje "zlého" partnera. Príde na riešenie následkov ohovárania, závisti, vzniku chorôb, skrytého pocitu viny a omnoho viac.

´´Vaša duša túži byť milovaná. Vami ´´

 

Vlnobytím Baričák nazýva život ako bytie vo vlnách. Raz sme hore, raz príde lekcia a sme dole. Neviďte v tom slove hrubku, nie to ešte náhodu, či omyl.

Princípy sebaprijatia, odpustenia, zrkadlenia, príťažlivosti a rezonancie, pozitívneho myslenia, „pustenia“ rodičov, pochopenia choroby, vzťahov i rozchodov, počúvania srdca, oslobodenia sa od bôľov, energie tvorenia a veľa iného...

Prečo si človek priťahuje "zlého" partnera? Prečo sa vám neplní to, po čom túžite? Ako urýchliť zámer? Čo je dôvodom prehnaného ospravedlňovania a sebaobviňovania? Ako riešiť tlak ohovárania a závisti? Aký je skutočný pôvod choroby? Čím viac druhým pomáhate, tým viac vám škodia?

Nemôžete dať dieťaťu niečo, čo vo vás nie je. - Neustále kritizovanie je priznaním sa, ako veľmi ste so sebou nespokojní, rovnako ako krik je prejav vašej vnútornej bolesti a bezmocnosti. - Detská duša je ako savana. Stačí jedna veta a zapálite ju.- Deti nemôžete nútiť, aby prevzali vaše hodnoty. Ony si od vás zoberú iba to, čo sa im bude hodiť v ich životnom poslaní.- Nerobte za dieťa nič, čo dokáže spraviť samo. Oslabíte ho.

Knihy sa nachádzajú v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Šlabikáre šťastia: Vnímame iba
Zobraziť galériu (5)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu