Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Máte v sebe vraždiaci gén?!

Obal knihy Nevítaní
Obal knihy Nevítaní

Sophie Jordanovú poznajú mnohí čitatelia vďaka sérii Draki, teraz je tu s novou dystopickou sériou Nevítaní. Zaujímavý a neopozeraný námet, výborný štýl a príbeh, ktorý vás vtiahne. Hneď na úvod musíte vedieť, že genetická informácia nikdy neklame. Ak sa v nej píše, že ste vrah, raz sa ním určite stanete...

Píše sa rok 2021 a v Spojených štátoch amerických sa niekoľkonásobne zvýšil počet vrážd. Čím ďalej tým viac ľudí má totiž tzv. SVS syndróm – ich DNA obsahuje vraždiaci gén.

Davy je takmer dokonalá študentka prestížnej školy, je krásna, chodí s úžasným chlapcom a je veľmi talentovanou hudobníčkou. Ale jedného dňa sa celý jej perfektný život zosype ako domček z kariet.
Do jej domu dorazia zástupcovia vlády a povedia jej, že je nositeľkou, teda že je SVS pozitívna. Vlastní rodičia sa jej začínajú báť, hoci nikdy nikomu neublížila, vyhodia ju zo školy a stratí všetko, čo mala, o čo sa snažila, svoju budúcnosť.

Nositeľov pribúda a svet, ako ho poznáme, sa mení. Nikto už sa necíti v bezpečí. Ľudia s SVS sa začínajú zatvárať do internačných táborov. Davy má ale nakoniec šťastie, ocitne sa v špeciálnom výcvikovom tábore. Pokiaľ sa to dá považovať za šťastie – čo z nej bude, keď výcvik prežije?
Vraždiace monštrum?
A dokáže sa ubrániť vlastným génom alebo sa stane vrahyňou?

Nevítaní je prvá kniha vzrušujúcej série o hrdinke, ktorá má v sebe vražedný syndróm, no je presvedčená, že by nikoho nedokázala zabiť. Knihe nechýba akcia a napätie, ale najmä originálna tíme: či už ste bábätko, dieťa, mladý, starý, muž alebo žena – ak už máte v sebe vražedný syndróm SVS, ste odpísaní! Nemusíte nič spáchať, môžete byť ten najmierumilovnejší človek, no pre spoločnosť ste nositeľom vražedného génu. Spí vo vás vražedné monštrum. A možno práve v tejto chvíli sa prebúdza...

Kniha Nevítaní sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu