Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výlety s deťmi aj bez nich: Viac ako 140 tipov

Obal knihy Kam po Bratislave
Obal knihy Kam po Bratislave (Zdroj: PR)

Rovnako ako sa Slovensko prezýva "malá veľká krajina", býva Bratislava označovaná slovným spojením "malé veľké mesto". So svojimi 411 000 obyvateľmi totiž iba vzdialene dosahuje rozmerov hlavných miest okolitých krajín. Práve to jej však dodáva svoj jedinečný ráz a charakter. Neohuruje v počte mrakodrapov, nemá metro a na svetových mapách ju veľakrát nenájdete ani pod lupou. Zato však ponúka niečo iné. Je to mesto s mierkou človeka, v ktorom sa cítite príjemne a na rozdiel od naozajstných metropol, kde ste iba kvapkou v mori, sa tu stávate jeho viditeľnou súčasťou.

Chceli by ste spoznať čaro a rozmanitosť nášho hlavného mesta? Túžite sa prejsť po jeho štvrtiach? Lákajú vás historické pamiatky, rôzne architektonické zaujímavosti alebo rozmýšľate, kam vyraziť do múzea, galérie alebo za športovým využitím? Či už sa budete pohybovať v centre Bratislavy, alebo v jej okrajových častiach, s knihou Kam po Bratislave spoznáte tie najzaujímavejšie objekty - na veľkých námestiach, aj v skrytých uličkách.

Viac ako 140 objektov zoskupených podľa štvrtí vám ukáže to najlepšie z Bratislavy. Vďaka dôležitým upozorneniam, informáciám o cenách a otváracích hodinách, si budete môcť urobiť čo najlepšiu predstavu o konkrétnych miestach. Nechýbajú ani rady pre rodiny s deťmi a tematické radenie obchodov.

V knihe Kam po Bratislave nájdete:
- Historické pamiatky
- Námestia a priestranstvá
- Pamätníky a cintoríny
- Športoviská a cyklotrasy
- Múzeá, galérie a divadlá
- Prírodu v meste
- Významné stavby, inštitúcie a priemysel mesta
- Overené kontakty - telefóny, internetové stránky, e-maily
- Prehľadné mapky pre ľahkú orientáciu počas výletu
- Vyše 200 fotografií

Kniha Kam po Bratislave sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu