Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To najlepšie proti vysokému tlaku: Vzdorujte mu vlastným programom na mieru!

Obal knihy Znižovanie krvného tlaku
Obal knihy Znižovanie krvného tlaku (Zdroj: PR)

Vysoký krvný tlak je najčastejším chronickým ochorením na celom svete. Je jednou z hlavných príčin srdcovocievnych ochorení, ktoré majú u nás na svedomí väčšinu prípadov úmrtí. A to je dostatočný dôvod na to, aby ste s týmto ochorením začali bojovať.

V uplynulých rokoch sa názory na terapiu vysokého tlaku zásadne zmenili. Dnes je dôležitejšie aktívne sa zapojiť do liečby, než ju pasívne znášať. Okrem toho sa prikladá väčší význam spôsobu života než liekom.

Na tomto základe a podľa rôznorodých skúseností pacientov bolo možné vyvinúť modernú koncepciu terapie - koncepciu troch typov v boji proti vysokému tlaku. Dnes sa využíva vo viacerých lekárskych ordináciách i antropozofických nemocniciach a zodpovedá individuálne orientovanej medicíne. Kniha Znižovanie krvného tlaku zapája všetky možnosti, ktoré jej poskytuje prírodná, antropozofická i školská medicína.

A navyše: Tento program je aj zábavný! Nejde v ňom o zníženie štatisticky udávaného rizika srdcovocievnych ochorení, koncepcia je skôr zameraná na takú zmenu ľudského života, ktorá by kompenzovala jednostrannosti konštitúcie tak, aby krvný tlak klesol a kvalita života sa podstatne zlepšila. Ide o konkrétne individuálne kroky pre lepšie využitie vlastného potenciálu a hlavným aktérom tejto terapie ste vy sami! Efekt pocítite rýchlo - vyššia výkonnosť, lepšia pružnosť a predovšetkým výrazne väčšia radosť zo života. Len to jednoducho vyskúšajte!

V knihe Znižovanie krvného tlaku nájdete:
- test, vďaka ktorému zistíte, k akému z troch typov hypertonikov patríte.
- vedecky podložený program overený v praxi so spôsobom života, pohybom, stravovaním, starostlivosťou o telo i dušu, zodpovedajúci vášmu typu.
- správy o skúsenostiach pacientov, ktorí sa úspešne podrobili liečbe podľa koncepcie troch typov.
- zostavu konvenčných a antropozofických liečiv v súlade s konštitúciou jednotlivých typov.

Kniha Znižovanie krvného tlaku sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu