Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľký jarný výpredaj: Detoxikácia a očista tela rýchlo a ľahko!

Veľká jarná údržba tela Zobraziť galériu (11)
Veľká jarná údržba tela (Zdroj: ipark.sk)

Zdravé a fit! Dajte svoje telo na jar do poriadku. Internetový obchod iPark.sk si pre vás pripravil veľkú akciovú kampaň na knihy o zdraví, detoxikácii a diétach. Vďaka vybraným publikáciám prečistíte svoj organizmus a ešte aj ušetríte. Kúpte si jeden titul a štvrtinu z neho máte zdarma - na všetky nižšie uvedené knihy je totiž zľava 25 percent. Pozor, zľava platí už len do nedele.

Pozor, ponuka platí od 9.3. do 22.3.2015 (vrátane). Kompletný prehľad všetkých titulov nájdete TU. Osobný odber máte po celej SR zdarma>>

Vyberáme pre vás tieto tipy:

10-dňový detox - Mark Hyman

Ste pripravený na totálnu revolúciu vo vašom organizme? Tak potom vitajte v 10-dňovom detoxe! Dr. Mark Hyman vytvoril program, vďaka ktorému budete môcť vôbec najrýchlejším spôsobom zhodiť až 5 kilogramov a od základu znovu naštartovať celý svoj systém, a to len za krátkych desať dní. Že sa to nedá? Omyl! Doktor Mark Hyman je medzinárodne uznávaným lekárom a šesťkrát sa ocitol na vrchole rebríčka najlepšie predávajúcich autorov podľa New York Times. Podľa neho si každý zaslúži prežiť svoj život s vitalitou - a preto vymyslel a spopularizoval rýchly a účinný program, vďaka ktorému dosiahnete  okamžité výsledky a trvalé zníženie hmotnosti.
Superimunita - Joel Fuhrman

Superimunita je kniha napísaná odborníkom a lekárom, ktorý sa špecializuje na prevenciu a liečbu chorôb. Ponúkne vám  podrobný návod na pevné zdravie. Autor vychádza z najnovších vedeckých výskumov a radí, ako sa môžete stať takmer úplne odolní voči chrípkam, angínam a ďalším infekciám. Kniha Superimunita je základný sprievodca zdravou výživou, ktorý vám pomôže zvýšiť obranyschopnosť vášho tela a žiť tak dlhšie, zdravšie a bez chorôb.
Odkyslenie tela - Patrizia Pfisterová

Takmer všetky choroby od A po Z - sa dajú vyliečiť, prípadne zmierniť ich priebeh, či ťažkosti. Je potrebné si však osvojiť a dodržiavať nový a relatívne jednoduchý životný štýl. Žiadne agresívne redukčné diéty alebo jednorazové chudnutia! Kniha Odkyslenie tela, s podtitulom Unikátny zdroj mladosti a štíhlosti! Vám prináša program zdravia a dlhovekosti. Získajte rovnováhu kyslých a zásaditých látok. Ako ju dosiahnuť a ako postupovať nájdete práve v tejto publikácií.
Čo piť, keď... - Jarmila Mandžuková

Kniha Čo piť, keď... ponúka zaujímavé informácie a užitočné rady, ako preventívne pôsobiť proti chorobám alebo liečiť bežné choroby či zdravotné ťažkosti pomocou rozmanitých nápojov - čajov, ovocných a zeleninových štiav, koktailov, zdravotných vín, likérov a elixírov. Obľúbená autorka Jarmila Mandžuková poukazuje na tieto nápoje a vraví, že sú plné prospešných látok, ktoré vyživujú, posilňujú a pomáhajú liečiť telo i dušu a majú schopnosť dodať vitalitu aj energiu. V knihe nájdete odporúčané bylinné čaje s návodmi na ich prípravu, ako aj prehľad najbohatších zdrojov vitamínov a minerálov v potravinách.
Zdravie z Božej lekárne - Maria Trebenová

Svetoznáma rakúska liečiteľka a bylinkárka ponúka v novom vydaní žiadanej a obľúbenej bylinkárskej knihy množstvo informácií o bylinkách a liečivách z nich vyrábaných, o ich účinkoch a možnostiach použitia. Hoci je publikácia už staršieho dáta, i dnes si nachádza stále nových čitateľov kvôli svojmu nadčasovému obsahu. Poznatky Marie Trebenovej sú rovnako dobre použiteľné v súčasnosti, tak ako boli aj v minulosti.
Štíhla potvora varí - Rory Freedmanová, Kim Barnouinová

Čo variť a piecť, aby to bolo chutné, dobré, ale pritom zdravé? Máte šťastie, milé dievčatá a chlapci, samozvané štíhle potvory Rory a Kim to už za vás vyriešili. Rozumejú vám, chápu vás a vyhlasujú, že život bez cestovín nestojí zato a bez palaciniek, mafinov a čokoládového koláča si ho už vôbec nevedia predstaviť. A žiť bez chutnej zeleninovej polievky či šalátu sa jednoducho nedá. Autorky vám ponúkajú fajnové jedlá na každý denný i nočný čas. Všetky recepty sú nenáročné na prípravu a jedlá sú také chutné, že sa budete zalizovať.
Pravidlá štíhlosti - Bob Harper, Greg Critser

Kniha Pravidlá štíhlosti v sebe ukrýva dvadsať ľahkých a účinných zásad. Tie vám pomôžu prestať byť závislými od spracovaných potravín, soli i sladkostí, pomôžu vám začať žiť zdravším a novým životným štýlom a tým vás privedú k vysnívanej štíhlej postave. Kniha vám ponúka zaujímavý jedálny lístok na tridsať dní, ktorý vám ponúka viac ako 90 jedál, receptov na raňajky, desiatu, obedy, olovrant i večeru, ktoré sú ako stvorené pre pravidlá štíhlosti. Nájdete tu výborné rady ako si pripraviť pestrú stravu aj do zásoby. A uľahčí vám cestu k krásnej postave, o akej ste snívali.
Štíhla so suši - Makiko Sanová

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sú japonské ženy štíhle? Matky v Japonsku učia svoje dcéry, čo majú jesť, aby sa im leskli vlasy, žiarila im pleť a najmä ako sa udržia vo forme. Kniha Štíhla so suši tieto tajomstvá prezradí aj vám. Ak do svojho jedálneho lístka zaradíte čo len jedno japonské jedlo denne, každý týždeň zdravo schudnete alebo si udržíte želanú hmotnosť. Program Štíhla so suši vám ponúka plán chudnutia schválený japonskou dietologičkou. Kráľovná japonského suši Makiko Sanová pripravila 50 vynikajúcich receptov na suši, polievky a šaláty. V knihe nájdete aj kompletné obedové menu v podobe skvelých balíčkov bento. Pri každom recepte sa uvádza množstvo kalórií, ktoré jedlo obsahuje.
Krásna a fit

Krásna a fit, doma ako v kúpeľoch... Nevšedné tipy, ako sa stať krásnou a sviežou na duši, tele i mysli.
Knižka obsahuje: overené spôsoby, ako ľahko relaxovať, zbavovať sa stresu, dobre spať a nachádzať v duši každodenný pokoj a mier; osviežujúce cvičenia, masážne techniky a kozmetické ošetrenia napomáhajúce omladzovaniu, doplneniu síl a získaniu pocitu telesného i duševného blaha; kondičné cvičenia vychádzajúce z jogy, pilates, tajči a ďalších, doplnené podrobným sprievodcom so zrozumiteľnými pokynmi a obrázkami; luxusné, napriek tomu však cenovo dostupné procedúry, ktoré váš domov premenia na harmonické, relaxačné a omladzujúce prostredie.​
Poselství tvé duše - Kurt Tepperwein

Negatívne pocity ako vina, zlosť, pochybnosti či sklamania zanechávajú stopy v duši. Čím dlhšie ste týmto vplyvom vystavení, tým trvalejšie sú následky. A výsledok - mentálne prekyslenie! Kurt Tepperwein, známy liečiteľ so špeciálnym zameraním na oblasť príčin fyzických a psychických chorôb, vytvoril účinnú detoxikačnú metódu, s ktorou môžete svoju dušu opäť uzdraviť. Pomocou ľahko použiteľného programu v tejto knihe objasňuje: aké sú príčiny mentálneho prekyslenia, ako sa odpútať od negatívnych vzorcov a čím možno podporiť psychohygienu. V Osobnom kontrolnom zozname na záver uvádza cvičenie pre individuálnu sebaanalýzu.

Kompletný prehľad všetkých titulov nájdete TU. Osobný odber máte po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu