Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Akcia, ktorá ulahodí každému: Ženy, buďte krásne! Muži, vy zasa šťastní

Ilustračné foto Zobraziť galériu (13)
Ilustračné foto

Dámy, trápia vás povianočné kilá navyše? Je pre vás posilka príliš drahá? Nezúfajte. Cvičte doma s vlastnou váhou spolu s bestsellerom Telo ako posilňovňa pre ženy. Táto kniha je teraz v zľavnenej cene v internetovom obchode iPark.sk. Zákazníkmi overený e-shop však nezabudol v akciovej ponuke ani na mužov. Páni si prídu na svoje napríklad vďaka encyklopédiám Palné zbrane či Poľovníctvo. Nechajte sa inšpirovať.

Osobný odber po celej SR ZDARMA! Zoznam odberných miest>>

Kompletný prehľad akciových titulov>>

Telo ako posilňovňa pre ženy - Mark Lauren, Joshua Clark


Naozaj chcete, aby vás vaši milovaní nenavštevovali doma, alebo v nemocnici? Chcete, aby vás vaši vnuci poznali iba ako starú mamu sediacu v kolieskovom kresle? Keď sa zameriavate na iných na úkor vlastného zdravia, je to ako nekonečne sa opakujúca hra bez konca, v ktorej nikto nevyhráva. Svoj čas a energiu míňate starostlivosťou venovanou iným, tí však budú musieť neskôr venovať svoj čas a energiu staraniu sa o vás. Vy ste si limitovali svoj životný potenciál preto, aby oni mohli pokojne žiť, ale keď príde ich čas, aj oni narazia na podobný limit - nebudú sa starať len o ďalšiu generáciu, ale aj o vás. Hoci neexistuje žiaden prameň mladosti, cvičenie opakovane dokazuje, že má k nemu najbližšie. Posilňovaním a zoštíhľovaním si dláždite cestu pre jasnejšiu a istejšiu budúcnosť všetkých okolo vás. Nestarajte iba o ich šťastie, starajte sa aj o svoje.

 

 

Šlabikár šťastia 2 - Pavel Hirax Baričák


Šlabikára šťastia sa zameriava na sebapozorovanie ako spôsob spoznania a čistenia sa, vnímanie súvislostí pri veciach, ktoré sa nám neustále opakujú, začatie vnútorného dialógu, zbavenie sa zlozvykov a programov, ktoré nám škodia. Autor sa bude snažiť odpovedať, prečo sa človeku neplní to, po čom túži, ako urýchliť zámer (obetou a pokorou), prízvukuje dôležitosť vďačnosti, sebaodpustenia, zastavenia prehnaného ospravedlňovania a sebaobviňovania. Kniha chce pozitívne motivovať k vykročeniu cesty sebapremeny a roztopenia duševných bôľov.

Paláce viery


Zlatisto sa lesknúce kupoly, mramorové chrámy žiariace z vrcholkov hôr, nádherné stúpy a pagody, katedrály vypínajúce sa do nebies a bohato zdobené mešity, monumentálne sochy, skvostné obrazy a ornamenty- takmer na celom svete ľudia vytvárali v službách náboženstva majstrovské diela architektúry a umenia. Paláce viery Vás pozývajú na veľkú cestu za chrámami svetových náboženstiev, od nórskych drevených kostolov cez katedrály strednej a južnej Európy až k barokovým kostolom Južnej Ameriky. Vysvetľujú náboženský význam, dejiny a architektúru najúžasnejších chrámov veľkých svetových náboženstiev a sprevádzajú ich pôsobivými farebnými fotografiami.

Palné zbrane


Historické, ručne vyrobené palné zbrane obdivujú pre ich krásu a zručnosť starých majstrov ľudia na celom svete. Mnohé vzácne kusy sú uložené aj v zbierkach múzeí na Slovensku. Kniha prináša podrobnú obrazovú i technickú dokumentáciu najzaujímavejších slovenských unikátov z 15. až 18. storočia. Každá zbraň je odfotografovaná vcelku aj s jednotlivými detailmi, s informáciou, v ktorom múzeu sa nachádza. Autor tejto publikácie je historik a dlhodobo sa venuje téme historických zbraní a zbroje.
 

Ottova encyklopédia Poľovníctvo


Druhé upravené vydanie bohato ilustrovanej Ottovej encyklopédie Poľovníctvo ponúka nielen vášnivým poľovníkom, ale aj ochrancom a milovníkom prírody všetky informácie o tradičnom poľovníctve, genetike, chorobách a výžive zveri. Zachytáva najnovšie zmeny v legislatíve, obsahuje množstvo fotografií a obrázkov, aktuálnych máp a grafov výskytu a lovu srstnatej či pernatej zveri na Slovensku a v strednej Európe.

Skvosty Európy - Milan Holoček


Obrazová publikácia Skvosty Európy je podrobným sprievodcom po kultúrnych a prírodných pamiatkach starého kontinentu zaradených do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO k 1. januáru 2014. Európa je v nej vymedzená geograficky, nie politicky. Jednotlivé štáty sú zoradené abecedne. Každý z nich obsahuje úvodnú tabuľku so základnými údajmi, orientačnú mapu vyznačujúcu polohu štátu v rámci svetadielu s rozložením pamiatok zaradených do Zoznamu UNESCO, štátnu vlajku a znak. Všeobecný text o európskych štátoch obsahuje ucelené informácie o geografickej charakteristike, histórii a pamiatkach. Nasledujúce strany sú venované podrobne jednotlivým pamiatkam danej krajiny.

Veľká obrazová encyklopédia prírody


Nazrite až k úplným počiatkom života a sledujte jeho vývoj trvajúci skoro 4 miliardy rokov! Poznajte fascinujúce vojny a spojenectvá ukryté pod zdanlivo pokojným povrchom prírody okolo nás. V knihe sú uvedené všetky prostredia zemského povrchu, kam prenikol zázrak života - od hlbín oceána k vrcholkom hôr, od dažďových pralesov až po mrazivú tundru. Kniha je rozšírená aj o málo známe zaujímavosti o vybraných druhoch živých organizmov. Nemala by chýbať v žiadnej rodine ako bohatý zdroj informácií o tom najdôležitejšom, čo nás obklopuje.
 

Veľká obrazová kniha zemepisu


Táto publikácia s viac ako 1500 farebnými ilustráciami a fotografiami, podrobnými mapami a aktuálnymi faktami by nemala chýbať v žiadnej domácnosti.
Odborný text je ideálnym doplnkom školskej výučby, aj potešením z objavovania nového. Vedomosti o našej planéte deťom umožňujú zaradiť svetové udalosti do správneho kontextu, vychovávajú ich k záujmu o životné prostredie a spôsob života rôznych národov. V knihe nájdete prehľadne zoradený súpis všetkých štátov sveta podľa svetadielov s ich mapami a vlajkami, pri každom štáte súhrnnú tabuľku s údajmi o rozlohe, počte obyvateľov, mene, vývoze, štátnom zriadení, jazykoch a náboženstve a množstvo iných podstatných informácií.
 

Vojenské dejiny od praveku do roku 1648


Dejiny strednej Európy sú plné vojen a veľkých bitiek, ktoré často menili tvár celého kontinentu. Táto kniha mapuje najvýznamnejšie konflikty od čias Keltov až po koniec tridsaťročnej vojny.

Ľudské telo


Odomknite tajomstvá mozgu a poučte sa o tom, ako počujeme, vidíme a cítime chuť. Objavte, čo sa stane s jedlom, ktoré jete, a ako vaše srdce bije 100 000 krát za deň! Ako sa rozhýbu vaše svaly a kosti a kadiaľ prechádza vzduch, ktorý dýchate. V knižke je množstvo maličkých obrázkov, ktoré treba nájsť pomocou lupy. Táto kniha, plná zaujímavých faktov a odklápacích okienok, bude baviť detských čitateľov dlhé hodiny.

Krížovky s veľkými písmenami


Lúštite pre radosť, vo chvíľach voľna, na cestách alebo na dovolenke. Na odhalenie čakajú stovky tajničiek obsahujúce životné múdrosti, ale aj aforizmy a vtipy.

 

Hrnčekové pečenie - Pavlína Berzsiová


- Odmerovanie surovín bez váženia - pomocou hrnčeka, lyžice a lyžičky
- Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času
- Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti
- Múčniky, cukrovinky, dezerty, ovocné peny a poháre, sladké knedličky
- Torty slávnostné, odľahčené, šľahačkové i nepečené
- Koláče a koláčiky z rôznych druhov cesta a na každú príležitosť
- Pečieme na Vianoce: vianočky, štóly, cukrovinky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu