Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rady a recepty pre zdravý a dlhý život

Stále s chuťou Zobraziť galériu (2)
Stále s chuťou (Zdroj: ipark.sk)

BRATISLAVA - Knižný trh oddnes spestruje nový titul Stále s chuťou. Publikácia autorky Marcely Floriánkovej ponúka zvlášť čitateľom seniorom rady a recepty pre zdravý a dlhý život. V knihe sa nachádzajú napríklad odpovede na otázky ako vek človeka ovplyvňuje príjem živín, ako si zostaviť zdravý jedálny lístok, ako sa stravovať počas rôznych vážnych ochorení. Venuje sa tiež doplnkom stravy a ich správnemu výberu.

Ako píše v úvode knihy Stále s chuťou jej recenzent, lekár Lumír Komárek, je iba ilúziou veriť, že človek bude žiť pri plnom zdraví do konca svojich dní. Organizmus sa v priebehu života opotrebováva a jeho fungovanie sa mení. Nie je možné žiť vo vyššom veku bez chorôb, ale je možné žiť so svojou chorobou v súlade tak, aby sa neprehlbovala a neznižovala kvalita nášho života.

Spôsob života a stravovania má na dĺžku ľudského života veľký vplyv. Dôležité je porozumieť tomu, čo naše telo potrebuje. Kniha Stále s chuťou prináša jednoduchým a prehľadným spôsobom rady, tipy a recepty, ako prispôsobiť svoj životný štýl, aby prospieval zdraviu a zároveň prinášal radosť aj v zrelom veku. Kniha nie je zbierkou príkazov a zákazov, práve naopak, inšpiruje, motivuje a podnecuje každého k zamysleniu nad vlastným spôsobom života. 

Ukážku z knihy Stále s chuťou nájdete tu>>
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu