Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zakázaná láska býva tá najlákavejšia: Dokazuje to aj nová Evitovka

Mladučká Miriam získala po maminej svadbe nevlastného brata Sethosa. Musí si preto zvykať aj na staršieho súrodenca. Zobraziť galériu (2)
Mladučká Miriam získala po maminej svadbe nevlastného brata Sethosa. Musí si preto zvykať aj na staršieho súrodenca. (Zdroj: evita press)

Láska sa často prikradne vtedy, keď to človek najmenej čaká. Podobný osud zastihol aj mladučkú Miriam, ktorá sa nečakane zamiluje do nevlastného brata Sethosa. Do pútavého príbehu zakázanej lásky súrodencov vás zatiahne kniha Enji Rúčkovej - novej autorky vydavateľstva Evitapress. Literárne dielo nesie názov Môj nevlastný brat.

Pre dieťa je to vždy zložité, keď sa rodičia rozídu a nájdu si nových partnerov. Ich životy sa radikálne zmenia – vstúpia do nich noví ľudia, s ktorými sa musia naučiť vychádzať. V niektorých prípadoch to trvá dlhšie, inokedy si s „prisťahovalcami“ od prvej chvíle jednoducho sadnú. No čo ak nastane taký prípad, že sa nevlastní súrodenci do seba zamilujú? Práve touto témou sa v knihe Môj nevlastný brat zaoberá nová autorka vydavateľstva Evitapress Enja Rúčková, ktorej dielo si môžete objednať v internetovom kníhkupectve.

Mladučká Miriam získala po maminej svadbe nevlastného brata Sethosa. Musí si preto zvykať na inú situáciu – s novým otcom dostala aj staršieho súrodenca. Okrem toho, po prázdninách začnú študovať aj na rovnakom gymnáziu. A tam sa všetko zmení. Zatiaľ čo doma ich doberanie miestami prekračuje hranicu únosnosti, v škole Seth nedá na svoju „sestru“ dopustiť.  No hoci sa na mladíka s gréckymi koreňmi lepia húfy dievčat, jeho záujem sa stále viac sústreďuje na Miriam. A tá ma z nevlastného brata v hlave čoraz väčší zmätok.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu