Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mayské proroctvo - zápas o osud ľudstva sa začína

Mayské proroctvo
Mayské proroctvo (Zdroj: Fragment)

BRATISLAVA – Vydavateľstvo Fragment prináša na knižné pulty strhujúcu novinku od americkej spisovateľky Christy Raedeke. Príbeh dievčaťa, ktoré zohrá mimoriadnu úlohu pri rozlúštení starovekého mayského proroctva zaujme všetkých čitateľov, ktorí milujú záhady a nebezpečenstvo. Kniha vyjde vo Vydavateľstve Fragment 20. 8. 2012.

Obávaný rok 2012 a vyslovené mayské proroctvo vyvoláva mnoho otázok a dohadov. Bude znamenať tento rok skutočne apokalypsu a zničenie ľudstva, alebo znamená koniec jednej éry a začiatok druhej, ktorá je nevyhnutná následkom klimatických a iných zmien?  Román Mayské proroctvo – Zápas o osud ľudstva prináša príbeh, ktorého inšpiráciou sú práve spomínané skutočnosti.

Dokáže hlavná hrdinka románu, šestnásťročná Caity, rozlúštiť tajné kódy a symboly dávneho mayského proroctva? Akú úlohu zohrá obyčajné dievča v spleti nebezpečných udalostí ? Podarí sa jej odhaliť temné sprisahanie?

Príbeh dievčaťa, ktoré  sa nedoceňuje a žije  v tieni svojich talentovaných rodičov je napísaný reálne a dynamicky. Votkávanie mýtov a legiend do príbehu je ohromujúce. Čitateľ pri čítaní bude túžiť čo najskôr odhaliť, čo sa skrýva za tajomnými symbolmi a šiframi.

„Skutočným korením prvej knihy série Mayské proroctvo je samotná postava Caity. Je to hrdinka, ktorú si každý čitateľ obľúbi: je vtipná, úprimná a väčšinou koná tak, ako by sa v takejto zvláštnej situácii zachoval skutočný tínedžer. Je to hrdinka, ktorej príbeh čitatelia budú chcieť sledovať. “ (Booklist)

Anotácia:

Šestnásťročná Caity trávi prázdniny na starom hrade v Škótsku. Na stene svojej izby objaví tajomné znaky, ktoré sa jej postupne podarí rozlúštiť. Ide o staré mayské proroctvo. Dozvedá sa z neho, že v osude ľudstva má zohrať neľahkú úlohu spojenú s množstvom nebezpečných situácií. Caity sa musí rozhodnúť, či má na to dosť odvahy a síl.

135x203 mm, 336 strán, 9,99 EUR,  vek 13+

                                                                                                                                                                  V prípade záujmu o recenziu vám radi pošleme zadarmo recenzný výtlačok na spracovanie.

Pre viac informácií kontaktujte:

PR manažérku Mgr. Ivetu Výraštekovú-Dalmádyovú

Tel.: 0905 865 097

E-mail: dalmadyova@fragment.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu