Chloé Doutre-Roussel - Čokoláda pro znalce
Na svete je len málo odborníkov, ktorí vedia o čokoláde viac ako Chloé Doutre-Roussel. V tejto jedinečnej knihe sa snaží čitateľom sprostredkovať mnoho zaujímavých príbehov, poznámok k ochutnávaniu najčistejších čokolád na svete, faktov z histórie, mýtov o čokoláde, množstvo receptov i „filozofiu čokolády“.
Pomôže Vám stať sa skutočnými znalcami tejto lahodnej maškrty. Ak Vam čokoláda naozaj chutí, táto kniha Vám dá tie správne informácie ako zistiť, ktorá čokoláda je skutočne dobrá a ako si ju ešte viac vychutnať.
O autorke: Chloé Doutre-Roussel pracuje ako nákupca čokolády v slávnom londýnskom obchodnom dome Fortnum & Mason. Riadila tiež cukráreň Ladurée v Paríži. Pôvodne bola agronómkou a v tejto funkcii pôsobila i v službách OSN. Neskôr sa však začala venovať čisto čokoláde, spoznala jej výrobu i obchod. Organizuje taktiež kurzy ochutnávania čokolády a poskytuje poradenské služby mnohým špičkovým výrobcom tejto sladkej lahôdky.
Dátum vydania: október 2006
Cena: 399,- Sk
ISBN: 80-7209-825-X
Zaradenie: Kuchárske knihy
Edícia: -
Nová/Dotlač: novinka
EAN: 9788072098255
Väzba: tvrdá s prebalom
Formát: 11,5 x 18,5 cm
Rozsah: 224 strán
Editorka: Jana Steinerová
Preklad: Dagmar Eisenmannová
Jazyk: český
O autorke: Chloé Doutre-Roussel pracuje ako nákupca čokolády v slávnom londýnskom obchodnom dome Fortnum & Mason. Riadila tiež cukráreň Ladurée v Paríži. Pôvodne bola agronómkou a v tejto funkcii pôsobila i v službách OSN. Neskôr sa však začala venovať čisto čokoláde, spoznala jej výrobu i obchod. Organizuje taktiež kurzy ochutnávania čokolády a poskytuje poradenské služby mnohým špičkovým výrobcom tejto sladkej lahôdky.
Dátum vydania: október 2006
Cena: 399,- Sk
ISBN: 80-7209-825-X
Zaradenie: Kuchárske knihy
Edícia: -
Nová/Dotlač: novinka
EAN: 9788072098255
Väzba: tvrdá s prebalom
Formát: 11,5 x 18,5 cm
Rozsah: 224 strán
Editorka: Jana Steinerová
Preklad: Dagmar Eisenmannová
Jazyk: český