Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hrátky bisexuálnej Romany z Pláže: Ja, ona a manžel!

Romana (hore) vyštartovala po Daniele. K jej lesbickým hrátkam sa zvyčajne pripája aj manžel. Zobraziť galériu (8)
Romana (hore) vyštartovala po Daniele. K jej lesbickým hrátkam sa zvyčajne pripája aj manžel.

BRATISLAVA - Otvorená! Romana Horváthová (25) sa už dávnejšie v Pláži 33 priznala, že je bisexuálna. Užíva si teda sex nielen s mužmi, ale aj so ženami. A to aj napriek tomu, že je už pár rokov vydatá. Ako sa však podľa plavovláskiných najnovších vyjadrení zdá, partnerovi jej záľuba v krásnych dievčatách vôbec neprekáža. Ba práve naopak.

Nič netají! Romana Horváthová ani napriek obrúčke nežije intímne len so svojím manželom. Keď sa dávnejšie na obrazovkách priznala k bisexualite, ľudia predpokladali, že hovorí už o ukončenej etape svojho života. No blondínka si so ženami užíva aj po svadbe.

Otvorene to na seba prezradila vo včerajšej časti Pláže 33. „Keď sa mi nejaká žena páči a má charizmu, tak si s ňou nemám problém užiť. Manžel, ako každý chlap, je tým potešený, rád sa na to pozrie, poprípade sa k tomu pridá. Nechá na mne výber žien do trojky,” porozprávala o svojom sexuálnom živote súťažiaca zo Žiliny.

A tak sa pred ňou musia mať na pozore aj ostatné kolegyne. Už viackrát sa totiž stalo, že Romana prejavila náklonnosť Daniele Biháryovej. „Som prekvapená, že keď ju buchnem po zadku, dám pusinku, alebo objímem ju, tak ona sa nebráni,povedala blondínka s úsmevom.

Je evidentné, že exoticky pôsobiaca Daniela sa jej páči. A podľa vlastných vyjadrení by tmavovlásku do trojky bral aj jej manžel. No zdá sa, že tentoraz párik na takéto hrátky šance nemá. „Ide po mne trocha, už som ju uviedla na pravú mieru. So mnou by to nešlo nejako. Nie, že Romanka sa mi nepáči, ale nie som na baby,” uzemnila kolegynine túžby Biháryová.

Tip: Pozrite si Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu