Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slováci sa bijú o Helsinki: Na majstrovstvá odletia z Bratislavy minimálne tri lietadlá!

Slovensko porazilo Kanadu
Slovensko porazilo Kanadu (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Záujem zo strany Slovákov o letenky do Fínska je po štvrtkovej štvrťfinálovej výhre hokejovej reprezentácie nad Kanadou na MS enormný.

"Momentom skončenia zápasu sa začali letenky do Helsínk predávať," informoval hovorca internetového predajcu leteniek pelikan.sk Michal Repa. Dodal, že Slováci sú za let do Helsínk ochotní platiť sumy medzi 400 až 800 eur, pričom ide najmä o prestupové lety. Do metropoly Fínska sa dá priamym alebo prestupným letom dostať zo všetkých okolitých letísk, teda z Viedne, Budapešti, Prahy a Krakova.

Priame lety z Viedne sa pohybujú okolo 450 eur. V prípade letov pre Slovákov na severe krajiny, teda z letísk v Krakove a vo Varšave, sa cena pohybuje od 250 eur.

Priamy let do Helsínk bude v nedeľu, keď bude Slovensko hrať o medailu, aj z bratislavského letiska. "Na divácky najsledovanejšie zápasy semifinále a finále MS v hokeji  máme nad rámec letného letového poriadku do tohto momentu nahlásené 3 odlety z Bratislavy do Helsínk (jeden v sobotu s odletom z Bratislavy o 3:20 hod. a dva v nedeľu s odletom o 5:10 hod. a 9:00 hod.). Spiatočné letenky na zápasy sú v ponuke slovenských cestovných kancelárií (CK Hechter – let a zápasy na nedeľu, CK Travel Service a CK Mars Sport Travel – let na sobotu, zápasy v sobotu a v nedeľu), ktoré zároveň ponúkajú i lístky na zostávajúce hokejové zápasy," informovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika Dana Madunická s tým, že na požiadavky dopravcov dokážu pružne reagovať.

Ponuky CK:

Mars Sport Travel - cena 1420 eur/osoba - (Zahŕňa: spiatočnú letenku do Helsínk, transfery, ubytovanie na 1 noc, vstupenky na obidva zápasy – semifinále, zápas o bronz alebo finále podľa výsledku sobotňajšieho zápasu)

Hechter - cena 499 eur za spiatočnú letenku do Helsínk. Ceny vstupeniek, ak by sme hrali o BRONZ: 1. KAT 295 €, 2. KAT 245 €. Ceny vstupeniek, ak by sme hrali o ZLATO: 1. KAT 440 €, 2. KAT 370 €. V prípade stretnutia v boji o medailu s Fínskom, príplatok za lístok bude cca 100 € až 200 €

Viac o Slovensku na MS v hokeji 2012 >>

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu