Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizáckej sexici pribudla konkurencia: Aj tá je silikónová!

Eva Zelníková a Petra Palusková Zobraziť galériu (14)
Eva Zelníková a Petra Palusková (Zdroj: TV MARKÍZA)

ORAVA - Jedna im nestačila! Eva Zelníková (22) si na markizáckej Farme od začiatku udržiavala post najväčšej sexice. Teraz však pribudla do hry nová štvorica a štáb vyslal na statok ďalšiu silikónovú krásku. Muži sa jednoznačne majú na čo pozerať...

Hoci historicky prvú Farmu vyhrala playmate Andrea Járová, dievčatá podobného typu sú ostatnými stále považované za tie najslabšie. A pri novej hráčke Petre Paluskovej to tak zrejme aj bude. Hneď v prvý deň sa vyjadrila, že farmári pracujú až príliš a práce by nemali byť také náročné, aby si ničili chrbty. 

„Hentá blonďavá, že prvýkrát v živote idem konečne vykonávať nejakú prácu. No, v 25-ke, to skoro, som si myslela,” vyjadrila sa na jej adresu Eva Zelníková pred ostatnými. „Mi príde tak do úsmevu, keď sa na ňu pozriem. Ona je taká, akoby mala – ja neviem – dvanásť,” dodala neskôr.

Treba však povedať, že Petra sa snažila a pustila sa aj do pílenia dreva. Len na rozdiel od ostatných akási polonahá. Vystavila na obdiv nielen svoju postavu, ale najmä svoje silikónové prednosti. A práve v tom môže súťažiť s Evou, ktorá už dávnejšie pred kamerami priznala, že k plnému dekoltu jej pomohol plastický chirurg. Fotografie dievčat pri práci nájdete v našej GALÉRII»

Petra Palusková
Zobraziť galériu (14)
Petra Palusková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Eva Zelníková
Zobraziť galériu (14)
Eva Zelníková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaPetra PaluskováEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu