Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzná markizácka farmárka fotí akty: Aj dole bez!

Katarína Cíbiková Zobraziť galériu (7)
Katarína Cíbiková

BRATISLAVA - S nahotou nemá problém! Katarína Cíbiková (21) v markizáckej Farme dokázala, že hanblivka veru nie je. Diváci aj ostatní súťažiaci mali možnosť viackrát vidieť jej prsia. Jej vlastná mama s ňou po vyčíňaní na statku nechcela ani prehovoriť. Napriek tomu sa však ryšavka naďalej odhaľuje a svoje telo ukazuje dokonca aj verejne na sociálnej sieti.

Go-go tanečnica Katarína Cíbiková sa počas pobytu na markizáckej farme poriadne odviazala. Už krátko po svojom príchode totiž zhodila šaty a nahými prsiami sa obtierala o súťažiaceho Doda.

Neskôr sa dokonca ocitla polonahá v kadi až s dvomi mužmi. A hovorilo sa aj o milostných hrátkach s neskorším víťazom Tomášom Mayerom. Katarínina mama tieto záležitosti nedokázala prijať a s ryšavkou po jej odchode zo statku odmietla komunikovať.

Napriek tomu Katarína nič neľutovala. V každom tom jednom momente som to bola ja, bolo to prirodzené,” povedala vtedy v Teleráne. A vyzliekaniu sa venuje naďalej. Dôkazom je jej účet na sociálnej sieti Instagram, kde zverejňuje okrem bežných fotografií aj akty. Dokonca sme tam objavili záber aj dole bez! 

Katarína Cíbiková sa fotila úplne nahá.
Zobraziť galériu (7)
Katarína Cíbiková sa fotila úplne nahá.

Viac o téme: Katarína Cíbiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu