Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nikola nezvládla vyhadzov z Farmy: Dva dni preplakala, dokonca aj Teleráno!

Nikola Máčeová niesla svoj odchod z reality šou Farma veľmi ťažko. Zobraziť galériu (9)
Nikola Máčeová niesla svoj odchod z reality šou Farma veľmi ťažko. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vypäté emócie! V sobotu večer sa s markizáckou reality šou Farma musela nadobro rozlúčiť Nikol Máčeová (26). V súboji s o 13-rokov staršou Janou Perunkovou totiž ťahala za kratší koniec. Odchod bol pre tmavovlásku skutočne náročný. Počas lúčenia sa so súpermi plakala tak veľmi, že nedokázala dokončiť ani svoj príhovor. Pri spomienke na televízny statok sa dokonca rozplakala aj v dnešnom Teleráne.

Každý týždeň musí markizácku reality šou Farma opustiť jeden súťažiaci. Inak tomu nebolo ani ten uplynulý. V sobotňajšom súboji sa ocitli dve ženy - Jana Perunková a Nikol Máčeová. Duel sa napokon stal osudným druhej zo spomínaných, ktorá na statku pobudla len krátke dva týždne. 


Najhorší farmári všetkých čias: Toto sa v markizáckej šou ešte nikdy nestalo! 


Svoj odchod však tmavovláska niesla naozaj ťažko. Po tom, čo prehrala, sa rozplakala tak srdcervúco, že nedokázala dokončiť ani svoj príhovor k ostatným farmárom. „Nechcem nič hovoriť. Napíšem to,“ predčasne ukončila svoje slová zronená Máčeová. 

V televízii bol súboj síce odvysielaný v sobotu, no od reálneho nakrúcania už ubehlo zopár týždňov. Napriek tomu sa však Nikola z vyradenia stále nespamätala. Dôkazom je aj jej dnešné účinkovanie v markizáckom Teleráne. Počas spomienok na svoj pobyt na statku sa totiž priamo pred kamerami rozplakala.

A dôvod je jednoduchý - byť súčasťou reality šou bol jej dávny sen, ktorý skončil príliš skoro. „Nešlo mi o výhru. Ja som tam chcela byť, mne sa tam páčilo a nič mi tam, v úvodzovkách, nechýbalo,“ povedala v živom vysielaní Nikola. „Bol to môj dlhoročný sen, splnil sa mi a skoro skončil,“ pokračovala čiernovláska. „Od sedemnástich túžim ísť do nejakej reality šou. A Farma ma naozaj chytila za srdce. Vážne. Miliónkrát by som sa tam opäť prihlásila. Každému to odporúčam,“ uzavrela so slzami v očiach 26-ročná rodáčka z Klasova.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu