Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ožratý a vulgárny! FOTO markizáckeho exfarmára: Poriadne sa strápnil!

Ľubomír Struňak vypadol z markizáckej Farmy už po prvom týždni. Návrat do reality zjavne nezvládol. Zobraziť galériu (5)
Ľubomír Struňak vypadol z markizáckej Farmy už po prvom týždni. Návrat do reality zjavne nezvládol. (Zdroj: TV MARKÍZA)

SOBRANCE - To je ale hanba! Ľubomír Struňak (28) bol jedným z dvanástky odvážlivcov, krotí prišli na markizácku Farmu zabojovať o finančnú výhru. Sen o víťazstve sa však rodákovi z Michaloviec rozplynul už po prvom týždni a exsúťažiaci sa musel vrátiť do reality. A tá je zjavne pre východniara naozaj tvrdá. Jeden z našich čitateľov nám totiž do redakcie poslal nelichotivú fotku markizáckeho farmára z nedávneho jarmoku v Sobranciach. Bol vulgárny a úplne na mol.

Ľubomíra Struňaka si určite pamätajú všetci verní diváci markizáckej Farmy. Statný východniar s náušničkou v uchu však na statku nepobudol dlho. Sen o rozprávkovej výhre sa mu rozplynul už po jedinom týždni v televíznej šou. 

No potupný návrat do reality exfarmár zjavne nezvládol. Do redakcie sa nám totiž dostala jeho naozaj trápna fotka. Jeden z našich čitateľov totiž Struňaka stretol na nedávnom jarmoku v Sobranciach. Bol vraj úplne ožratý a nadával všetkým navôkol.

 „Nafotil som ho pri stánku s občerstvením, ozvracal tam celý stôl a používal vulgarizmy po okoloidúcich,“ prezradil nám očitý svedok Ľubomírovho opileckého vyčíňania. Pracovník fastfoodu zrejme nečakal, že už po jedinom týždni jeho televíznej slávy ho budú ľudia na verejnosti spoznávať... Alebo mu to skrátka bolo úplne jedno. 

Exfarmára Ľubomíra Struňaka nafotil jeden z našich čitateľov spiaceho medzi lavicami na jarmoku v Sobranciach.
Zobraziť galériu (5)
Exfarmára Ľubomíra Struňaka nafotil jeden z našich čitateľov spiaceho medzi lavicami na jarmoku v Sobranciach.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Farma 6Ľubomír Struňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu