Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najhorší farmári všetkých čias: Toto sa v markizáckej šou ešte nikdy nestalo!

Farmárka týždňa Nikola Ledecká a nespokojný hospodár Martin Zobraziť galériu (19)
Farmárka týždňa Nikola Ledecká a nespokojný hospodár Martin

BRATISLAVA - S týmto nerátali! O aktuálnych farmároch v markizáckej šou sa mnohí diváci v internetových diskusiách vyjadrujú, že sú tí najhorší. Respektíve tí najlenivejší zo všetkých sérií. A zdá sa, že majú pravdu. Obyvatelia statku totiž teraz zanedbali tú najdôležitejšiu úlohu a namiesto doháňania zameškaného pred hospodárovou návštevou len posedávali a pozerali doslova do blba. A Martin im to potom aj patrične oplatil. Nedostali totiž za tento týždeň ani len jednu jedinú mincu.

Farmárka týždňa Nikola Ledecká nedokázala zmanažovať svoj tím tak, aby bolo celé pole pokosené. Išlo pritom o tú najdôležitejšiu úlohu, ktorá im mala zaobstarať zároveň aj obživu. V deň hospodárovej návštevy však farmári vôbec nepôsobili, že by mali chuť zmobilizovať všetky sily a dobehnúť zameškané. 

„Nika dala všetkým najavo svojím správaním, že to má už na háku,” komentoval ranné posedávanie  a ničnerobenie v piatkovej epizóde Dodo Kababik. A priznala sa aj samotná brunetka. „Včera som mala takú predstavu, že vlastne aj dnes budeme robiť tak, ako sme robili tieto dni. Ale dnes sa mi už ani ráno, hneď ako som sa prebudila... Už som nemala takú dobrú náladu, zničil ma sen, že príde tá Lívia naspäť a to ma normálne desí,” vyhovorila sa na blížiaci sa duel. 

Ostatní statkári si uvedomovali, že Martin nadšený nebude a očakávali najmenej mincí zo všetkých. A nemýlili sa. Hospodár pri svojom príchode pôsobil poriadne namrzene. Pri kontrolovaní ostatných úloh nepovedal takmer ani slovo, nehodnotil, či sú vykonané dobre alebo zle, čo by mali možno zlepšiť. „Toto sa tu nikdy nestalo a verím, že ani nikde na svete, aby sedliak svoju úrodu nechal hniť na poli. Toto je úplná hanba,” povedal pri nepokosenom poli. 

Farmári boli poriadne zaskočení tým, ako Martina nevykonanou robotou nahnevali. A prekvapil ich ešte oveľa viac. Z Nikoly vytiahol, kto tento týždeň robil najviac a kto najmenej. Roman Máče za svoju snahu dostal kus bábovky a Michal Pavlík za lenivosť trest – musí bývať aj spávať na poli, kým sa celé nepokosí. A po tomto hospodár vyskočil do svojho traktora a odišiel preč. Súťažiaci nedostali za uplynulé dni ani jednu jedinú mincu. 

Čo sa ešte udialo: 

- Na Farmu prišli pomocníci, ktorí sa majú zapojiť do kosenia. Ženskou posilou je Nikol Máčeová, dcéra Romana Máčeho.

- Slúžka Lívia Koristová si do duelu vzala Lauru Foltínovú, ktorú bez váhania porazila a poslala domov. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu