Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pes chutí ako divina, mačka je kalorická: Nechutné priznanie známeho Slováka!

Bez servítky Zobraziť galériu (7)
Bez servítky

BRATISLAVA – Pri tomto sa vám obráti žalúdok! V týchto dňoch sa nám do redakcie ozvala diváčka, ktorú pobúril známy Slovák svojím nechutným priznaním. V markizáckej relácii Bez servítky sa totiž priznal, že jedol psov i mačky. Paradoxne, aktuálne sa v parlamente začalo nahlas hovoriť o zákone, ktorý by konečne definoval, že zvieratá nie sú veci, ale živé bytosti.

Toto šokovalo mnohých! Pred pár dňami Markíza odvysielala reláciu Bez servítky, kde vo štvrtok varil aj hospodár Martin Bagár. Toto vysielanie si pozrela aj jedna naša čitateľka, ktorá ostala z jeho priznania poriadne znechutená a určite nebola sama. Hospodár známy zo šou Farma totiž priamo pred kamerami priznal, že zjedol zvieratá, ktoré bežne ľudia chovajú ako svojich maznáčikov.

„Čo som ja najzvláštnejšie jedol? Ako študent starých socialistických čias, tak my sme vtedy bežne jedávali na privátoch aj mačky aj psy, to sa jedávalo,“ prezradil bez okolkov hospodár, na čo zhrozene zareagovali aj jeho hostia. „Ach, Kristove železné nohy,“ skríkol šokovaný Martin Jakubec, ktorý sa obával, že im psa Martin naservíruje aj v ten deň: „To nemôže žrať psa!“

Hospodár Martin.
Zobraziť galériu (7)
Hospodár Martin.

Rovnako s odporom zareagovala na jeho priznanie aj jediná žena z pätice súťažiacich Andrea Járová: „Nechcem si to ani predstaviť.“ Hospodár si však toto svoje správanie obhajoval. „Tak aj vo Valašskej a v niektorých častiach Slovenska jedia psov, tak to je história, nebránim sa jej,“ tvrdil a pokračoval ďalej: „Pes je veľmi podobný divine, čiže guľášové mäso, to stehno je úplne ideálne. A inak kopec národov ich dneska je vo svete tieto zvieratá. A mačka je vysoko kalorické mäso, také hodne tučné.“

Paradoxne, práve v týchto dňoch sa začalo nahlas hovoriť o revolučnom zákone u nás, kedy každé zviera by malo byť po novom definované ako živý tvor, nie ako vec. Zmenu prinesie novela zákona o veterinárnej starostlivosti. Právnu normu dá agrorezort do pripomienkového konania ešte v letných mesiacoch, zákon by mal byť účinný od januára 2018. Snáď aj táto novela zákona pomôže k tomu, aby mali ľudia k zvieratám trochu ľudskejší prístup.

Viac o téme: Bez servítkyMartin Bagár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu