Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Víťaz Farmy Rado podrazil Tomáša: Oberie ho o peniaze?!

Tomáš Mrva nedostal od Rada Spirenga celú sľúbenú sumu. Zobraziť galériu (10)
Tomáš Mrva nedostal od Rada Spirenga celú sľúbenú sumu.

BRATISLAVA - Koľko dostane?! Po finálovom dueli Farmy sľúbil víťaz Radomír Spireng (39) polovicu z výhry 50 000 € súperovi Tomášovi Mrvovi (24). Podľa našich informácií bývalý vojak už od Markízy peniaze dostal, a tak sme zisťovali, ako plní svoje záväzky voči spoluhráčovi. Ako sme sa na naše prekvapenie dozvedeli, Trnavčan zatiaľ zinkasoval len malú časť z pôvodne prezentovanej sumy 25 tisíc eur. A dokonca je otázne, či uvidí zvyšok.

Oľutoval svoju štedrosť?! Radomír Spireng sa už nejaký čas môže radovať z výhry, ktorú mu Markíza odovzdala za víťazstvo v šou Farma 2. Súťažiacemu ale nemala zostať na konte celá sumička, keďže sľúbil vyplatiť polovicu súperovi Tomášovi Mrvovi.

Podľa našich informácií sa však s odstupom času bývalý vojak k tomuto kroku zdráha. A do istej miery nám to potvrdil aj samotný Trnavčan. „Niečo sa už stalo. Čosi poslal, no ešte sa to rieši,” povedal nám stručne futbalista, ktorý sa akoby stránil konkrétnej odpovede. Je teda otázne, či mu bude vyplatený zvyšok.

Zdá sa totiž, že z peňazí určených pre Mrvu ukrojí Spireng istú časť kolegyni Ľudovíte Mládkovej. Zistili sme, že jej plánuje finančne pomôcť. „Teraz tu má syna, potom sa stretneme. Príde k nám na návštevu a odovzdá mi peniaze osobne,” povedala nám Malačanka.

Topky.sk chceli o tejto téme hovoriť aj so samotným Spirengom. Boli sme zvedaví, či si to so sumou 25 tisíc € pre Mrvu nakoniec rozmyslel alebo je v hre iný zádrhel. Víťaz šou však na naše telefonáty nereagoval a neodpísal ani na zaslanú sms.

Je teda možné, že o zmenšení Tomášovho podielu naozaj rozmýšľa, len to nechce medializovať. Dôvodom môže byť aj suma, ktorú chce venovať Ľudovite. Po vyplatení 25 tisícok finálovému súperovi a ďalšej sume pre Záhoráčku by totiž v konečnom dôsledku nakoniec získal menej než Trnavčan, ktorý si v priebehu súťaže prilepšil ešte o ďalších 4 tisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu