Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náruživá farmárka Frčková: Vyštartovala po zajačikovi Mrvovi!

Jana Frčková si spoločnosť Tomáša Mrvu užívala. Zobraziť galériu (7)
Jana Frčková si spoločnosť Tomáša Mrvu užívala.

BRATISLAVA – Zmietali ňou vášne! Farmárka Jana Frčková (46) na svoj vek rozhodne nevyzerá. A určite sa naň ani necíti. Potvrdila to aj počas nakrúcania relácie Bez servítky, kde si zmerala svoje kulinárske zručnosti s ostatnými účastníkmi markizáckej reality šou. Okrem gurmánskeho nadania však blondínka predviedla aj taktiky zvádzania. Korisťou bol Tomáš Mrva (24), ktorý je od nej o viac ako 20 rokov mladší.

Laškovala s ním! Farmári zo statkárskej šou sa zišli v ďalšom spoločnom projekte. V relácii Bez servítky sa navzájom hostia a porovnávajú svoje kuchárske zručnosti. Prvý týždeň patrí Tomášovi Mrvovi, Jarmile Ščibrányovej, Ľubomírovi Filkorovi, Romanovi Olachovi a Jane Frčkovej. Priateľské stretnutia si podľa všetkého najviac užívala práve posledná menovaná. A to najmä kvôli prítomnosti mladého futbalistu z Trnavy.

„Janka sa okolo Tomáša stále motala. Nechýbali objatia a ani dotyky. Počas nakrúcania sa vzájomne slovne doberali. Keď prichystala dezert s názvom Vášnivá panička, povedala, že to preto, lebo on ju volá panička,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. Frčková sa dokonca vyjadrila, že jej pochúťka je zároveň afrodiziakom.

Blondínkinu náklonnosť k športovcovi si všimli aj členovia štábu. Mrvu sa preto spýtali, ako to vníma.  „To by som si nevedel predstaviť, aby som sa zaplietol s Jankou. Veď by mi mohla byť mamou,“ poznamenal rodák z Trnavy.

Na rozdiel od neho však Frčková vzťah s mladším mužom neodsudzuje. „Hm, neviem, nikdy nehovor nikdy. Všetko je možné. Mám hlavne mladších nápadníkov, ale zatiaľ to odmietam a neviem si to moc predstaviť. Inklinujem skôr k zrelším mužom, ktorí už niečo prežili a stoja na vlastných nohách,“ povedala nám k tomu blondínka.

Čo sa týka Tomáša, v tom má jasno. „Ako chlap má určitú charizmu. Vidím to aj vtedy, keď sa niekde objavíme. Baby na neho letia. A to, že je bezprostredný a zábavný, je veľké plus,“ vyzdvihla mladíkove prednosti Jana. Ako tiež dodala, nevníma ho ako objekt svojich túžob. „Dívam sa na neho ako na kamaráta, až skoro rodinného príslušníka, brata,“ dodala Frčková.

Ako sme sa od Jany ďalej dozvedeli, má vraj veľa nápadníkov. No napriek tomu je momentálne nezadaná. „Nemám stále doriešené veci s mojím expartnerom Jozefom, ktorý mi veľmi ublížil. Najskôr chcem uzavrieť jednu kapitolu, trvalo to 10 rokov, čo je dosť veľa,“ vyznala sa Jana zo svojho trápenia. „Čo má prísť, príde a hovorí sa, že láska si ťa nájde. A sex bez lásky?! To ja nedokážem praktizovať,“ uzavrela so smiechom.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza po skončení Farmy. Dozviete sa ho na našej stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu