Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Súkromné odhalenia nevidiacej z Hlasu: Pravda o vzťahu s kolegom a zákaz spevu!

Blanka Janečková a Martin Svátek prežili detskú lásku v škole v prírode. Zobraziť galériu (6)
Blanka Janečková a Martin Svátek prežili detskú lásku v škole v prírode.

BRATISLAVA - Rozcítili každého! Blanka Janečková (36) je od narodenia nevidiaca, no talent a ambície jej nechýbajú. Preto sa so svojou detskou láskou Martinom Svátkom (33) prihlásila do Hlasu Česko Slovenska. Topky.sk zisťovali o tejto dvojici viac. Vypátrali sme, aký vzťah má tmavovláska so svojím manželom, čo aktuálne cíti ku kolegovi zo šou a prečo jej lekári zakázali spievať.

Blanka Janečková a Martin Svátek sa venujú hudbe už dlho, občas spolu aj vystupujú. Ako duo sa predviedli aj vo včerajšom premiérovom zostrihu šou Hlas Česko Slovenska. Za ich účasť v markizáckom programe môže ženská časť dvojice. „Vždy som po tom túžila a neprihlásila som sa do súťaže prvý raz. Martina som si vzala hlavne ako psychickú podporu, ale sama by som možno ani nebola taká zaujímavá. Nikdy predtým som nebola takto úspešná,” povedala nám s nadšením tmavovláska, ktorú si do tímu vybral Majk Spirit. Samozrejme, aj s jej kolegom. Ten nám prezradil, že „spočiatku sa mi do súťaže nechcelo, ale nakoniec som sa nechal prehovoriť.”

Zaujímavé na tomto páriku je, že počas puberty spolu prežili detskú lásku. Aktuálne má však každý z nich iného partnera. Blanka je už osem rokov vydatá za Tomáša, celkovo sú spolu 13 rokov. „Sme z malého mesta, poznáme sa už dlho. Je to taký môj anjel strážny a vo všetkom ma podporuje,” povedala nám Janečková. Ich vzťah však v minulosti popísala naozaj zaujímavo. „My ani nie sme v pravom zmysle slova manželia. Sme dvaja najlepší priatelia, ktorým sa narodilo bábätko,” prezradila pred pár rokmi regionálnym novinám Svobodný hlas. 

Medzitým sa nevidiacej mamičke narodili aj dvojičky. Rodina a spev sú pre ňu naozaj všetkým. Bohužiaľ, jednu z týchto radostí jej lekári zakázali. „Mala som veľký problém. Doktor mi zakázal spievať. Tvorili sa mi polypy na hlasivkách a bol tam chronický zápal,” prezradila nám Blanka. „Lenže to sa nedá, pre mňa bolo ťažké vzdať sa spevu,” dodala. A tak sa radšej snaží dávať si pozor, nefajčiť a zdravo jesť. A na to, aby mohla umelkyňa vystupovať, používa tajné triky... Tie si však nechala pre seba.

Prečítajte si: Odštartovala druhá séria Hlasu ČS. Pozrite sa, aké zaujímavé novinky ponúka!

Sledujte VIDEO: Vystúpenie Martina Svátka a Blanky Janečkovej v šou Hlas Česko Slovenska. 

Martin Svátek a Blanka Janečková vystúpenie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu