Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi náklad hneď na úvod: Dara, niečo ti tam vytŕča!

Dara Rolins upútala pozornosť pri nakrúcaní úvodnej časti Hlasu. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins upútala pozornosť pri nakrúcaní úvodnej časti Hlasu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Provokuje už pri premiére! Dara Rolins (41) patrí k ženám, ktoré rady vystavujú svoje krivky na obdiv. Inak tomu nie je ani v pripravovanej šou Hlas Česko Slovenska. Hneď do úvodnej časti projektu si totiž obliekla poriadne odvážny top. Pod neho si kvôli hlbokému výstrihu nemohla dať bielizeň, a tak odhalila naozaj dosť. Pod tričkom sa jej totiž rysovali nielen obliny pŕs, ale aj bradavky. Presvedčiť sa o tom budú môcť diváci už zajtra, kedy štartuje Hlas Česko Slovenska.

Dara Rolins je dobre známa svojím špecifickým štýlom obliekania, vďaka ktorému ju mnohí považujú za módnu ikonu. Speváčka totiž miluje poriadne rafinované kúsky podčiarkujúce jej sexepíl. No a povesti zvodnej kočky neostáva nič dlžná ani v pripravovanej šou Hlas Česko Slovenska. Podarilo sa nám totiž získať zábery z premiérovej časti markizáckeho projektu, v ktorom hneď na úvod dala jasne najavo, ako sa bude v šou profilovať. 

Pred kamery sa totiž dostavila v tmavom asymetrickom tope s poriadne hlbokým výstrihom. Predviedla v ňom obrysy svojich pŕs aj jasne sa črtajúce bradavky. Je teda úplne jasné, komu prischne titul porotkyne - provokatérky.

Dara Rolins bude sexi hneď v úvode šou. Objaví sa totiž v tope, ktorý odhaľuje jej bradavky.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins bude sexi hneď v úvode šou. Objaví sa totiž v tope, ktorý odhaľuje jej bradavky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu