Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsný útok na Daru Rolins: Tajomstvo surovej scény!

Porotca Josef Vojtek drsne odstrčil svoje kolegyne Daru Rolins a Martu Jandovú. Zobraziť galériu (17)
Porotca Josef Vojtek drsne odstrčil svoje kolegyne Daru Rolins a Martu Jandovú.

BRATISLAVA - Nevraživosť a nepriateľské pohľady! To všetko predviedli koučovia Hlasu Česko Slovenska pri nakrúcaní upútavky na nový ročník speváckej šou. Spot, v ktorom každý demonštruje svoj hudobný vkus, má ale aj jednu drsnejšiu vsuvku. Niektoré ženy totiž pobúril Josef Vojtek (48), ktorý bezohľadne odstrčil z cesty Daru Rolins (41) a Martu Jandovú (39). Zistili sme, čo sa naozaj na pľaci dialo.

Každý je iný! To ľahko všetci vydedukujú z upútavky na Hlas Česko Slovenska, v ktorom majú hlavnú úlohu koučovia a jukebox. Ten sa snažia jednotliví umelci ovládnuť práve svojím štýlom hudby.

Je jasné, že nepriateľské pohľady sú len hrané, no niektorým ženám vadí pasáž s Josefom Vojtkom. „Hodnotím to ako veľmi fajn. Teda až na Pepu, ktorý bol dosť drsný na nežné pohlavie,” komentovali reklamu fanynky Dary Rolins. 

Speváčky sme sa preto spýtali, ako vlastne nakrúcanie tejto scénky prebiehalo. „Vyzerá to drsnejšie, než to v skutočnosti bolo. Išlo o to, aby jednotlivé situácie boli vtipné, trochu prehnané,” prezradila nám Dara. „Aj ja, aj Marta sme mali za chrbtom záchranárov - chlapcov od techniky - na ktorých sme padali. Myslím, že ich to dosť bavilo,” dodala blondínka s úsmevom. Dôkaz z nakrúcania nájdete v našej GALÉRII

VIDEO: Upútavka na Hlas Česko Slovenska.

Hlas upútavka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu