Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zákulisné praktiky v Hlase: Toto na obraze neuvidíte!

Alžběta bojkotovala podpätky, Miloš zničil nohavice, Dominika sa x-krát prezliekala. A v bufete bol zákaz nalievania alkoholu. Zobraziť galériu (18)
Alžběta bojkotovala podpätky, Miloš zničil nohavice, Dominika sa x-krát prezliekala. A v bufete bol zákaz nalievania alkoholu.

PRAHA - Zákaz chľastu a bojkot sexi oblečenia! V nedeľu sa v druhom priamom prenose Hlasu Česko Slovenska predstavili tímy Dary Rolins (39) a Michala Davida (51). Samotnému vysielaniu predchádzali prípravy, v rámci ktorých došlo k niekoľkým vyhroteným situáciám. Čo sa dialo v zákulisí?

Žiadny nedovolený doping! Tvorcom programu sa pri duelových kolách nepodarilo udržať niektorých súťažiacich pod kontrolou. Kvôli chľastu mali na skúškach problémy Imrich Tengeri a Simona Fehérová. Tentoraz sa preto štáb poistil. „Dve hodiny pred prenosom prestávajú v bufete nalievať alkohol,” prezradil nám o opatreniach zdroj.

Zatiaľ čo pitie majú finalisti obmedzené, najesť sa môžu do sýtosti. Ako sme sa zo zákulisia dozvedeli, fešák Miloš Novotný sa pred vystúpením posilňoval pečenou klobáskou. Na jeho výkone sa ťažké jedlo síce nepodpísalo, no začiatok vysielania bol kvôli nemu hektický. Zamastil si totiž nohavice a škvrnu sa nedarilo odstrániť. „Je pravda, že Milošovi sme museli kvôli drobnej nehode zmeniť oblečenie,” potvrdila nám podnikateľka Petra Marko, ktorej firma má na starosti obliekanie finalistov.

Problémy mali podľa našich informácií stylistky aj s dievčatami. Niektoré totiž vraj nechceli byť za sexi kočky. „Asi jedine Simona Hégerová povedala, že jej absolútne nevadí mini dĺžka ani vysoké topánky. Alžběta Pažoutová napríklad úplne bojkotovala obuv s podpätkami,” tvrdí náš informátor. Ryšavka sa tak nakoniec objavila na pódiu síce v minišatách, ale k nim mala úplne nepochopiteľne obuté tenisky.

Keby bola v tíme Dary Rolins, možno by jej to vôbec neprešlo. Speváčka sa totiž pomerne intenzívne zaujíma o to, čo majú jej zverenci na sebe. „Dominiku Šuľákovú prezliekali viackrát, aby boli všetci spokojní - Dara, režisér aj samotná súťažiaca,” zistili sme od nášho zdroja. Ako však dodal, samotné stylistky si jej outfit predstavovali trochu inak a konečným výsledkom, ktorý vyšiel z kompromisov, nadšené neboli.

Tip: Pozriete si Hlas alebo dobrý film? Vyberte si podľa tv programu. Viac na telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu