Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Táto fotka vyvolala v Čechách ošiaľ: Dara tehotná s Rytmusom?

Záber, ktorý vyvolal v Čechách špekulácie o tehotenstve Dary Rolins. Zobraziť galériu (6)
Záber, ktorý vyvolal v Čechách špekulácie o tehotenstve Dary Rolins.

PRAHA - Nosí pod srdcom dieťatko? V susedných Čechách je momentálne témou číslo jeden údajné tehotenstvo Dary Rolins (39). Médiá našich západných susedov špekulujú o tom, že pop diva čaká bábätko s Patrikom Rytmusom Vrbovským (34). Vlnu diskusií vyvolala fotografia, na ktorej raper hladí bruško svojej polovičky.

Milenci sa pred pár dňami vrátili z dovolenky na Bali. Pobyt si užívali spolu s Darinou dcérkou Laurou, ktorá mohla u Rytmusa prebudiť otcovské city. V Čechách sa preto vo veľkom špekuluje o tom, že práve počas pobytu na exotickom ostrove sa pop dive podarilo otehotnieť. 

Naši západní susedia podporujú túto teóriu záberom z nedeľňajšieho prenosu Hlasu Česko Slovenska, na ktorom Daru hladí jej partner po brušku. A tiež vyjadreniami pop divy na adresu Rytmusa v zmysle, že je muž, po akom vždy túžila. Samotná speváčka však popiera všetky tehotenské dohady. 

„Že ma Patrik hladí po bruchu? Keď už, tak to robí nepravidelne. Medzi tým ma totiž hladí napríklad po hlave, potom po chrbte a zadku. Skrátka tak, ako hladia muži svoje ženy, keď ich milujú. Tehotná naozaj nie som. Ak by to bolo inak, podala by som sťažnosť na výrobcu antikoncepčných tabletiek,“ povedala napríklad pre portál super.cz.

V súvislosti so vzniknutou témou sa Rolins vyjadrila aj pre topky.sk. „Je to absolútny nezmysel a rúhanie robiť z tak osobnej a citlivej veci kauzu. Som poverčivá - o takýchto veciach sa neklame a ani nevtipkuje,“ napísala nám v esemeske. Tým považuje otázku tehotenstva za uzavretú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu