Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mamička Vaculíková z Hlasu: Vytasila na koučov aj nohavičky!

Báre Vaculíkovej bolo v niekoľkých záberoch vidieť nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Báre Vaculíkovej bolo v niekoľkých záberoch vidieť nohavičky.

BRATISLAVA – Vyskúšala všetky zbrane, aby postúpila?! Dcéra predstaviteľky populárnej Saxany Petry Černockej (62), mladá mamička Bára Vaculíková (31) je jednou zo súťažiacich, ktorí postúpili v prvom výbere naslepo v šou Hlas Česko Slovenska. Okrem svojho talentu však ukázala aj vykúkajúcu bielizeň.

Malá nehoda! Bára Vaculíková napriek tomu, že ju koučovia pri spievaní nevideli, zúročila na pódiu v Hlase Česko Slovenska aj svoj pohybový talent. A práve dynamické pohyby spôsobili, že jej spod čierneho oblečenia vykukli fialové nohavičky. 

V slepom výbere na jej talent stavil Pepa Vojtek, ktorý jej dal vstupenku do svojho tímu. A to ani nevidel, aké odhalené zábery poskytla brunetka pre televízne kamery. Ak si však šou pozrie zo záznamu, ako správny rocker určite ocení Bárin temperament, ležérnosť a sexi detaily jej vystúpenia.

Otázne je, či takúto neupravenosť na pódiu neskôr diváci nepotrestajú tým, že si za favoritov vyberú niekoho s lepším imidžom. Koučovia sú totiž v začiatkoch súťaže „slepí”, no ľudia pri obrazovkách vidia všetko.

Tip: Pozrite si Hlas ČS v televízii. Program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu