Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dzurinda: Budeme demaskovať lži okolo Gorily

Mikuláš Dzurinda
Mikuláš Dzurinda

POVAŽSKÁ BYSTRICA – SDKÚ-DS bude stále aktívnejšie demaskovať lži, klamstvá a dezinformácie okolo Gorily. Rovnako chce zdôvodňovať, prečo došlo k predčasnému pádu vlády a kto ho má na svedomí. Po dnešnom stretnutí s občanmi Považskej Bystrice to povedal predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda.

"Ja viem, prečo som hlavným terčom a stále po mne idú. Pretože my (SDKÚ-DS, pozn.) sme priestor pre korupciu vždy zužovali. Ja som bojoval proti výpalníkom, na mňa sa hnevá Horehronie. A týmto ľuďom ja vždy stojím v ceste. Pretože my čistíme, my chceme poriadok a bránime tomu, aby sa táto krajina rozkrádala," zdôraznil Dzurinda na stretnutí s občanmi, ktoré bolo v považskobystrickom kine Mier súčasťou talkshow Eleny Vacvalovej Sedem so zárukou.

Jej účastníkmi boli okrem predsedu SDKÚ-DS aj Ivan Mikloš, Lucia Žitňanská, Ivan Štefanec, Oľga Feldeková a Ján Snopko.

Predseda SDKÚ-DS, ktorý prišiel do Považskej Bystrice s polhodinovým meškaním vlakom, povedal Považskobystričanom "päť adries", ktoré nesú zodpovednosť za to, či sa veci vyšetrujú, ako sa vyšetrovali za neho, alebo sa zametajú pod koberec.

"Jedna adresa sa volá Ján Packa – prezident Policajného zboru za pána Fica, druhá adresa je Robert Kaliňák – minister vnútra za vlády Roberta Fica, tretia adresa je Robert Fico – predseda vlády v rokoch 2006 až 2010, štvrtá Jaroslav Spišiak, ktorý bol viceprezidentom Policajného zboru a piata adresa je Daniel Lipšic," dodal s tým, že Mikuláš Dzurinda do týchto adries nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu