Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gorilí song o bláznovi Lipšicovi 2: Dzurinda má nový a ešte namakanejší hit!

Kauza Gorila
Kauza Gorila (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Kauza Gorila, proti ktorej minulý piatok v Bratislave protestovali tisíce Slovákov, naberá na obrátkach. Okrem podpory hackerskej skupiny Anonymous, ktorá sa zamerala na napádanie internetových stránok účastníkov údajne zapletených do pofidérnych kšeftov, sa do boja pustili aj kreatívni jednotlivci. Veta predsedu pravičiarov Mikuláša Dzurindu, v ktorej označil ministra vnútra Daniela Lipšica za blázna, sa dočkala ďalšieho zhudobnenia.

Vaše tipy

Minulý týždeň sme vás informovali o videu s názvom "Presento - "SA ZBLAZNIL" feat. Mikulas D, v ktorom si predseda SDKÚ-DS "zarapoval". Po dvoch dňoch sa na Youtube objavila ďalšia novinka s rovnakou tematikou, ale iným, melodickejším spracovaním.

"Dávam vám do pozornosti moju aktuálnu skladbu – „Pán Lipšic sa zbláznil“. Možno v tomto nie príliš veselom čase spríjemní čitateľom topiek minimálne 3 minúty," uviedol autor videa. Či sa mu to podarilo, posúďte sami.

Lipšic sa zbláznil 2

Po tom, ako Daniel Lipšic potvrdil, že akciu Gorila realizovala Slovenská informačná služba, nasledovala promptná reakcia Mikuláša Dzurindu, ktorá sa okamžite stala zdrojom rôznych prerábok.

Lipšic informoval, že o prepojení finančnej skupiny s politikmi boli v roku 2006 informovaní vtedajší predseda vlády SR a minister vnútra. "Ja som nikdy nepovedal, že som takú, alebo onakú informáciu dostal, alebo nedostal. Ja o tom prosto nehovorím," poznamenal vtedy Dzurinda a dodal, že premiér nie je policajt.

"Ak dostane predseda vlády informáciu spravodajskej služby tak len preto, aby prijímal rozhodnutia, ktoré on sám má v kompetencii," doplnil Dzurinda, ktorý vnímal výroky ministra vnútra ako alibistické. "Keďže Lipšicovi ľudia boli za rok a pol úplne negramotní, tvárili sa, že tu problém nie je, nič nevyšetrili, všetko hádžu na niekoho iného. Lipšic sa úplne zbláznil," podotkol predseda SDKÚ-DS.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu